Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, nektek tetszik ez a test?

Csajok, nektek tetszik ez a test?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 8. 13:17
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

12

Nekem nem baj, csak gondolom a nőiesebb arcú férfiak jönnek be.

Itt amúgy sem az arca a téma.

2015. márc. 8. 13:37
 12/56 anonim ***** válasza:
32%

Nem "kell" nekem egy Arnold Schwarzenegger-féle kigyúrt pali, de kb ez az, amit én az ideálisnak tekintek:

[link]

Persze mindezt úgy "várom el", hogy én sem egy túlsúlyos, vagy éppen botsáska típus vagyok.

25/n

2015. márc. 8. 13:41
 13/56 anonim ***** válasza:
NEm tetszik, mert egyszerüen nem férfias, hanem kamaszfiú alakú. és az arca is olyan, mintha egy kamasz ragasztott volna magának szakállat, nem férfias.
2015. márc. 8. 13:42
 14/56 A kérdező kommentje:

14

Az hogy nem zabálod tele magad, még nem egyenrangú azzal hogy heti 3x, 4x lejársz kondizni és betartod a tömegnövelő étrended...

2015. márc. 8. 13:46
 15/56 anonim ***** válasza:
Drága kérdező: képzeld, heti 3szor súlyzós edzést, pihenőnapokon pedig aerob edzést, vagy kardio edzést tartok. Emellett napi 2g/testsúlykg fehérjét és 2-3g/testsúlykg szénhidrátot viszek be. Ezt nagyon benézted.
2015. márc. 8. 13:49
 16/56 A kérdező kommentje:
Akkor olyan tested van mint a csávónak akit linkeltél?
2015. márc. 8. 13:52
 17/56 anonim ***** válasza:

Nem, mert nő vagyok, így ha akarnék sem tudnék akkora karokat meg mellizmokat növeszteni, valamint a kocka hast sem tartom nőiesnek (ez az én szubjektív véleményem). Tehát nekem "csak" ilyen a testem:

[link]

Mondjuk ennél definiáltabbak a hasizmaim, de nem six pack formában. Nem találtam tökéletesen megfelelő képet.

2015. márc. 8. 13:57
 18/56 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, most lényegében emberek véleményére vagy kíváncsi, vagy teszel a véleményükre, csak azért tetted fel a kérdést, hogy kötekedhess?

Eddig mindenkihez volt valami arrogáns hozzászólásod.

Ha a véleményemet akarod tudni, elmondom: nekem semmi bajom a testével, pont jó, de a feje nem tetszik. Ellenszenves. Elmondom, kik jönnek be, ha érdekel.

2015. márc. 8. 14:07
 19/56 A kérdező kommentje:

21

Köszi, igen érdekel.

2015. márc. 8. 14:29
 20/56 anonim ***** válasza:
32%
Ha az általam linkelt női testért nem kéne megdolgozni és az étrendre sem kellene odafigyelni, akkor ilyen lenne az átlag test. Érdekes, hogy mégsem így néz ki az átlag nő. :)
2015. márc. 8. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!