Kedves Hölgyek! Azokkal az igenhosszú körmökkel, hogyan lehet boldogulni a hétköznapokban?
6-os, te a körmöddel törölsz segget? Nekem akkor sem ér hozzá a körmöm ha rövid.
Egy ideig volt extrém hosszú műkörmöm, idő kellett hozzá hogy megszokjam, de 1-2 hét után már minden ment vele simán. Még a tampont is fel tudtam nyomni. :D
Minden megszokás kérdése.
Nekem nincsen igazán hosszú körmöm
/MEKKORÁRA gondolsz?/
De azért volt hosszú, egyrézst minden takarítást kesztyűben végzek, papírral törlöm, nem az ujjaim végével, ha rövid, ha hosszú..
Szivaccsal fürdök.
Egyebként aki megszokja, annak semmiben sem más, mint annak akinek rövid.
Nekem közepes, bar most saját a körmöm, ha levágom semmihez nem tudok értelmesen nyulni, mert fáj, hirdelen minden olyan,mmintha hozzáérne..ki is rázott a hideg az érzés gondolatától..
Körmösként dolgozom, elég gyakran van hosszú körmöm (szabadszél minimum 1 centi, de előfordul a 4 is). MINDENT tudok vele csinálni, a fenekemet papírral törlöm, mosogatok, főzök, takarítok (egy időben keresetkiegészítésként irodában is takarítottam), és kézzel dagasztom a kenyérhez a tésztát is. Annyi a különbség, hogy nagyobb felületet kell körömkefével takarìtani, ha végeztem.
Sütésnél is nagyon hasznos, nem égetem meg az ujjam, mert körömmel nyúlok a forró sütihez.
Egyetlen dologra vagyok képtelen: bowlingozni. Bár ez a sport köröm nélkül se megy.
Istenem, itt játsszátok a hülyét. A wc papírt a kezemmel használom, a kezem végén ott vannak az ujjaim, az ujjaim végén a körmeim. Nem tudom elképzelni, hogy nem akad be valamibe.
Én egyébként az ilyenre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!