Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kedves Hölgyek! Azokkal az...

Kedves Hölgyek! Azokkal az igenhosszú körmökkel, hogyan lehet boldogulni a hétköznapokban?

Figyelt kérdés
Elképzelni sem tudom, hogyan lehet megoldani pl. a fürdőszobában a higiéniai tennivalókat.

2015. márc. 6. 23:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

6-os, te a körmöddel törölsz segget? Nekem akkor sem ér hozzá a körmöm ha rövid.

Egy ideig volt extrém hosszú műkörmöm, idő kellett hozzá hogy megszokjam, de 1-2 hét után már minden ment vele simán. Még a tampont is fel tudtam nyomni. :D

2015. márc. 7. 02:01
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Minden megszokás kérdése.

Nekem nincsen igazán hosszú körmöm

/MEKKORÁRA gondolsz?/

De azért volt hosszú, egyrézst minden takarítást kesztyűben végzek, papírral törlöm, nem az ujjaim végével, ha rövid, ha hosszú..

Szivaccsal fürdök.

Egyebként aki megszokja, annak semmiben sem más, mint annak akinek rövid.

Nekem közepes, bar most saját a körmöm, ha levágom semmihez nem tudok értelmesen nyulni, mert fáj, hirdelen minden olyan,mmintha hozzáérne..ki is rázott a hideg az érzés gondolatától..

2015. márc. 7. 06:44
 13/20 anonim válasza:
19%
Nekem volt néhány nagyon hosszú körmű barátnőm. Időnként elvonultam röhögni a topaságukon. De érdekes módon, ők ezt egyáltalán nem vették észre magukon. Aki azt mondja, hogy gond nélkül boldogul a mellékhelyiségben öt centis körömmel, az egyszerűen nem mond igazat. Vagy nincs önkritikája.
2015. márc. 7. 07:28
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
Nekem csak kétszer-háromszor volt műkörmöm alkalomra. Még begombolni sem tudtam a ruhámat. Apró pénzt nem tudtam fölvenni az asztalról. Nehézkes volt. Nem szeretnék többet olyan körmöt.
2015. márc. 7. 07:39
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Körmösként dolgozom, elég gyakran van hosszú körmöm (szabadszél minimum 1 centi, de előfordul a 4 is). MINDENT tudok vele csinálni, a fenekemet papírral törlöm, mosogatok, főzök, takarítok (egy időben keresetkiegészítésként irodában is takarítottam), és kézzel dagasztom a kenyérhez a tésztát is. Annyi a különbség, hogy nagyobb felületet kell körömkefével takarìtani, ha végeztem.

Sütésnél is nagyon hasznos, nem égetem meg az ujjam, mert körömmel nyúlok a forró sütihez.

Egyetlen dologra vagyok képtelen: bowlingozni. Bár ez a sport köröm nélkül se megy.

2015. márc. 7. 08:51
 16/20 anonim ***** válasza:
22%

Istenem, itt játsszátok a hülyét. A wc papírt a kezemmel használom, a kezem végén ott vannak az ujjaim, az ujjaim végén a körmeim. Nem tudom elképzelni, hogy nem akad be valamibe.

Én egyébként az ilyenre gondolok:

[link]

2015. márc. 7. 12:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Oké, utánanéztem. Angolul rákeresel a google-ben, egy csomóan felteszik a kérdést. És válaszolnak. Más a technika. Valaki írta, hogy összekakizta a kezét, mert átlyukasztotta a papírt. Juj.
2015. márc. 7. 12:41
 18/20 anonim ***** válasza:
71%
Odaírhatták volna a kérdésbe, hogy senki ne válaszoljon, aki tud létezni műkörömmel, mert úgyis lepontozzák... :DD aki nem hiszi el, hogy tudok vele segget törölni, nyugodtan bejöhet, és megnézheti ;)
2015. márc. 7. 13:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem műkörmöm van, az igazi körmömet szoktam nagyon megnöveszteni és mandulaalakúra lereszelni, ez olyan 1 centis "fehér részt" jelent. Boldogulok vele, simán lehet vele WC papírt hazsnálni, amíg volt menzeszem, a tampont is fel tudtam tenni. Nem akadok bele semmibe. Sőt, a kontaktlencsét is tudtam vele kivenni-betenni, amíg azt használtam, sosem karmoltam meg a szemgolyómat :D
2015. márc. 7. 14:11
 20/20 anonim ***** válasza:
94%
3 kocka (zewa) papírt használok, a perforáció mentén hajtva. Úgy helyezem a kezembe, hogy a papír az ujjaimon legyen hosszában. Nem lóg ki alóla se az ujjam, se a körmöm. Soha nem lett olyan a papíron kívül semmi.
2015. márc. 7. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!