Szem alatti karikákat hogy tudok eltüntetni/kevésbé feltűnővé tenni?
Nos, nagyon gondolkodok rajza,hogy legalább pár napra eltüntethessem őket, mivel a korrektor,és az alapozó édeskevés erre.
Ehhez hasonló a problémám okozója,csak egy kicsit mélyebb karikával,ami ha fáradt vagyok időnként be is 'sötétedik',és alapból kicsit mélyebben ülő szemeim vannak.
És a színe kb ilyen
Nyáron nagyon szeretnék elmenni a MondoCon-ra( talán még be is öltöznék valaminek) és elég annyi rontó tényező,hogy vékonyka és kicsi szám van. A karikák pedig már anyánál és mamánál is voltak,szóval gondolom tőlük örökölhettem. Nem segít rajta sem az alvás, sem az uborka-pakolás, próbáltam :/
Tudom,hogy sok minden fent van neten erről,de nekem személyes tapasztalatra lenne szükségem, hogy legalább arra a pár napra javítani tudjak a helyzeten,amikor a 2 kiló vakolat amúgy is lefolyna rólam a melegben :D Még azért most teszem fel a kérdést,hogy legyen időm kipróbálni az ötleteket,meg hát most döntöttem el,hogy én már pedig megyek és kész. :D
Van valamilyen 'csodaszer' ,vagy bevált ötletetek erre? Nagyon szépen megköszönném a segítséget, és nagyon sokat segítenétek vele! :)
18/L
Ugyanezt az elsőt használta a csaj! :D Sikeresen megtaláltam a videót,de ha jól látom, akkor ez csak a fáradtság okozta picike beesést tünteti el :(
https://www.youtube.com/watch?v=9kMe9Fih-_U
Köszönöm szépen a linket amúgy, valószínűleg meg fogom próbálni,amint paypal kártyához jutok :D
Egyébként te hány éves vagy? :3 :)
Nekem is egész kicsi korom óta díszeleg a szemem alatt ez a szépség. Olvastam, hogy vesebetegség,vagy petefészekgyulladás is állhat a háttérben(sok cisztám van úgyhogy esélyes lehet ez is). Esetleg a vízhiány lehet a bűnös,mert ha napi 1liter innivalót megiszok,akkor az már jó teljesítmény tőlem. De persze legnagyobb baj az,hogy vékony a bőröm ott,ezen meg tudja fene h mi segítene.
Majd megpróbálom a házi praktikákat és azt a szemtapaszos valamit is megrendelem,hátha használ valamicskét. :D
Amúgy nagyon otthon mozog a lány a sminkelésben,bár olyan szép arccal nemcsoda :) mellete nagyjából úgy néznék ki,mint egy aszott uborka a sivatagban :D
Bocsi ha valamit félre írtam csak telefonon nem mindig veszem észre a hibákat :/
hát, ha ezt a smink nem fedi el, akkor nem jó sminket használsz.
Nekem catrice márkától van egy ilyen sűrű, krém állagú cucc, ami elég jól fed.
Próbálj egy árnyalattal világosabb, zöldes-sárgás tónusú sminket venni, hogy kiüsd a lilás árnylatot.
keress rá arra hogy "conturing makeup". Több tónusú, krém állagú sminkkel bárkinek lehet új arcot festeni, keskenyebb orral, nagyobb szájjal, élesebb arccsonttal...
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Mindent ki fogok próbálni abból amiket írtatok,nagyon-nagyon hasznos válaszokat kaptam. ezer köszönet! Megy a zöld mancs mindenkinek. :)
Az alapozóval/ korrektorral az a bajom,hogy nyáron biztos lefolyna rólam az egész,mert eléggé dől rólam a víz melegben :/ Mindenesetre ezt próbálom legyűrni valahogy. Még egyszer köszönöm a válaszokat! :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!