Kedves körmösök! Mikor kopik le a géllak az ujjamról?
Figyelt kérdés
Hosszú hónapok után elszántam magam, hogy felrakatok egy gél lakkot, Kinéztem egy körmöst, elmentem hozzá, de valahogy végig úgy éreztem, hogy nem jó kezekbe vagyok. Fájt, ahogy a bőrt többször is próbálta levágni az ollóval, többször is elrántottam volna a kezem, holott ilyen sose volt azelőtt. (Néhány éve volt műkörmöm, háromszor voltam körmösnél, de akkor szalonba) Most pedig érzem, valamint látom is, hogy a körmöm alatt feszít a gél, és látom, a körmeim körül a bőrömön, alig tudom lekaparni. Magától is lekopik egy - két nap után, ha mosogatok, stb.? Vagy csak a kaparászás maradt? esetleg oldás a körmömön lévő lakkal együtt?2015. febr. 24. 13:07
1/3 anonim válasza:
Ez nem fog lekopni.., ez le nő!! És egyébként vattát beáztatsz acetonba rá rakod a körmödre, alufóliával betekered és hagyod 10 percig, aztán óvatosan ledörzsölöd.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem teljesen olvastad el. NEM A KÖRMÖMRŐL AKAROM LESZEDNI, hanem a körmöm melletti bőrről.
2015. febr. 24. 16:17
3/3 anonim válasza:
Nagyon erős alkohollal vagy körömlakk lemosoval próbáld :) hátha sikerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!