Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körmösök! Szemölcsös kézfejjel...

Körmösök! Szemölcsös kézfejjel mi a helyzet?

Figyelt kérdés

3x volt már nálam a vendég, a tanfolyam felénél járok ,itthon építettünk neki körmöt.

Amikor először rákérdeztem,hogy mi az ,azt mondta csak allergia és kezeli.

Aztán másodjára már gennyes hólyagok voltak, de nagyon erősködött,hogy építsünk, nincs baja, kezeli.

Ma már szép volt a keze, de csak nem hagy nyugodni a téma, rajtam is lett 1-2 pötty, szerintem szemölcse van, rá is kérdeztem és most már módosult, azt mondta,hogy az uszodában kapta el a szemölcsöt, de lekezelte.

Ilyenkor mi van? Mennyi az esélye,hogy elkaptam és esetleg tovább adom? Mi a teendő? Elvállaljam még?

Köszi a segítséget!

2014. jún. 23. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rajtad is van egy két pötty, akkor vigyázz mert te is átadhatod másnak. Én tuti nem mennék szemölcsös körmöshöz.

Kezeld Duofilm ecsetelővel, vagy vérehulló fecskefű ecsetelővel, de a leggyorsabb, ha bőrgyógyászatra mész és ott lefagyasztják. 2-2 alkalom és eltűnik.

Nekem a pedikűrösöm mondta, hogy uszoda, strand után otthon áztassam be a lábam ecetes vízbe és nem lesz szemölcsöm. Lehet neked is a gyanús vendégek után érdemes lenne egy ilyen ecetes kezelést csinálni, mert bizony vírusszemölcsöt nagyon könnyű átadni, na meg átvenni is.

Ha ilyen vendéged van vagy ne fogadd, míg nincs kikezelve, vagy ragasszátok le a szemölcsöket, még a kezdeményeket is, te pedig áztasd a kezed ecetben utána.

2014. jún. 24. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a hivatalos válasz az volt az okj-n, hogy a szemölcsös vendégnél a szemölcsöt ragtapasszal kell fedni, illetve, ha a körömsáncban, körömágynál van akkor természetesen nem szabad neki semmit csinálni, még manikűrt sem, mert a reszelésnél, stb., felsértheted.
2014. jún. 24. 23:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A pöttyeim ,mint kiderültek csak szúnyogcsípés és a lány azt mondta tegnap,hogy orvos kezelte és azt mondta ,nem fertőz. De legközelebb inkább leragasztom neki. :)

2014. jún. 25. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!