Körmösök! Az egyik ismerősöm rendszeresen hipóban áztataja a kezét?
Az egyik ismerősömről van szó, műkörme van szerintetek lehetséges hogy azért levegősödik neki 1-2 helyen néha mert állandóan ezt csinálja? DIREKT hipóba áztatja a kezét percekig hogy kijöjjön a körme alól a gazolástól odakerül kosz. Persze alig halványul neki, szóval feleslegesen károsítja a kezeit és körmét.
Szerintem ez miatt lehet, mert én is oda járok körmöshöz és soha nem volt semmilyen problémám. A körmös is mondta hogy rászólt hogy ne csinálja a hipóban áztatást, de nem hiszi el hogy attól lehet és továbbra is áztatja minimum 2 hetente és közben a körmöst okolja, hogy biztos nem használt ezt vagy azt az ő körmén.
Bár nem vagyok manikűrös, de én sem fogadnám a körmös helyében. Nem szeretek idiótákkal foglalkozni...
Teljesen értelmetlen, a csaj megcsinálja neki hosszú órák alatt, ő meg 2 perc alatt elcseszi, majd visszamegy pampogni.
A szappanos víz csodákra képes, és a bőrt sem vágja gallyra.
Képzelem, hogy nézhet ki a keze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!