Mi a véleményetek rólam külső alapján, hogy nézek ki? 10/?
Az első kép szép, egész természetes és van rajta egy kedves kisugárzásod. Tény hogy a combjaid nem valami sportosak.
A második kép szerintem borzalmas,szép vagy rajta de ilyeneket tucatlányok raknak ki facebookra.
19F
Nem tudom, miért más az arcom, talán mert az egyiken mosolygok, más a hajam, más szög, más smink, más fények stb.
#10 Alapból kékeszöld a szemem, az első képen a fényképezőgép miatt olyan.
Amúgy köszi a válaszokat, jöhetnek még! :)
Engem ezek a combok annyira nem borítanak ki. Nem a legvékonyabbak, de semmi gond nincs velük. A smink felejtős. Szerintem mind a két képen csinos vagy, jó az összhatás, az elsőn barátságosabbnak tűnsz, a másodikon érettebbnek.
Elvből senkit sem pontozok.
sztem nagyon jól nézel ki, szép vagy, és ami plusz pont, hogy tudsz öltözködni is, nőiesen. ez manapság elég ritka sajnos.
amúgy a többiek nemtom milyen képet néznek (?) nekem teljesen természetesnek tűnsz. ennyi smink azért kell. akár használhatsz többet is, nem mintha nem lenne szép az arcod, viszont nyugodtan kihangsúlyozhatod.
(a második képen a fényviszonyok persze, nem természetesek. a hajad jobban áll a 2. képen, jobban megy az arcformádhoz.)
csak azért nem adok 10-et mert ahhoz az alakodnak, lábaidnak jobbnak kéne lenni, meg talán az arcodnak markánsabbnak. persze ne értsd félre, ez szubjektív így is messzivel jobb vagy mint az átlag.
9/10
23F
Na jól van, megnyugodtam, hogy nem csak én nem látom hol van itt "borzasztó smink". :D
az első képen tényleg palacsintasütő fejed van, főleg azzal a széles mosollyal.
a második jó kép lett.
az első képen kifejezetten tetszel, jó az alakod, szimpatikus vagy. a másodikon tucat, agyon sminkelt csajnak nézel ki.
10/6,5
Bocs az offért de... én komolyan nem bírom ezt :D
Aki azt mondja sok rajta a smink, meg agyon sminkelve, árulja már ezt a megállapítását mire alapozza, nekem tudatlan férfiembernek, könyörgöm! más képet nézek mint a válaszolók 75%-a, vagy mi? mellesleg fotózok, szóval azért még ráadásul konyítok is minimálisan a témához...
legjobban ezen röhögök: " nyolcvanas években importált első Barbi babáknak volt ilyen kikent szeme."
80-as években? téged becsaptak, amivel te játszottál azok a Szovjetúnióból jöttek :D
22/F
Nem is vastagok a combjai...
Amúgy az első tényleg szärabbul sikerült, akkor egy olyan 5-5,5-et mondtam volna, a másodikra pedig simán adok egy 7,5-8-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!