Mi a véleményetek rólam külső alapján, hogy nézek ki? 10/?
Hát, mintha nem ugyanaz a lány lenne a képeken.
Az első borzalmas. Vastag combok kitálalva, feszülős ruha, ami mindent előnytelenebben megmutat, mint amilyen, kilógó melltartóvállpánt. Borzasztó smink, a nyolcvanas években importált első Barbi babáknak volt ilyen kikent szeme. Iszonyú póz. Minden el van szúrva, ami elszúrható.
A második képen egyszerű ruha, spontánabb beállás, szép szemek, diszkrét smink. De az arcforma teljesen másnak tűnik, nem tudom, miért. Az első képen olyan buktaképed van, már bocs. A másodikon meg szép lányt látunk.
Ja, első vagyok, a pontozás lemaradt:
első képen 10/3, második képen 10/9-10. Kérdés, melyik az igazi.
(30/N)
Ne màr, azèrt ennek a lànynak nincsenek olyan hűdevastag combjai, àtlagos testalkatù. Nekem inkàbb az a furcsa h az első kèpen teljesen màs az arcod, mint a màsodikon. 10/7
18/L
Szerintem szép vagy, a második kép valóban jobban sikerült, de én úgy gondolom, hogy az első sem olyan rossz. A ruhával szerintem nincsen gond, a combjaidat én egyáltalán nem találom vastagnak, nyilván akár sokkal vékonyabb is lehetne, de nem kell ezeket takargatni szerintem. A melltartópánt meg betudható egy véletlen pillanatnak:) Az első képen nem igazán látom a sminkedet, de a másodikon az is szép. Pontozni nem tudok, legalábbis nem akarok mert ezt sosem tudom eldönteni meg nincs viszonyítási alapom, viszont szerintem szép vagy.
L
Nagyon tetszel. :) Ha egyszer majd megeszlek, a combjaiddal fogom kezdeni. Ezen már csak a kevesebb sminkkel és több természetességgel tudsz javítani. 8/10-et adok.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!