Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam külső...

Mi a véleményetek rólam külső alapján, hogy nézek ki? 10/?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Normális válaszokat!:)

2015. febr. 23. 17:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%

Hát, mintha nem ugyanaz a lány lenne a képeken.

Az első borzalmas. Vastag combok kitálalva, feszülős ruha, ami mindent előnytelenebben megmutat, mint amilyen, kilógó melltartóvállpánt. Borzasztó smink, a nyolcvanas években importált első Barbi babáknak volt ilyen kikent szeme. Iszonyú póz. Minden el van szúrva, ami elszúrható.

A második képen egyszerű ruha, spontánabb beállás, szép szemek, diszkrét smink. De az arcforma teljesen másnak tűnik, nem tudom, miért. Az első képen olyan buktaképed van, már bocs. A másodikon meg szép lányt látunk.

2015. febr. 23. 17:41
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Ja, első vagyok, a pontozás lemaradt:

első képen 10/3, második képen 10/9-10. Kérdés, melyik az igazi.

(30/N)

2015. febr. 23. 17:42
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
Az első kép szerintem se túl előnyös, mondjuk engem csak a vastag combok zavarnak. Viszont a többi kompenzálja, nekem tetszel, szép vagy. 8/10
2015. febr. 23. 17:46
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

Ne màr, azèrt ennek a lànynak nincsenek olyan hűdevastag combjai, àtlagos testalkatù. Nekem inkàbb az a furcsa h az első kèpen teljesen màs az arcod, mint a màsodikon. 10/7

18/L

2015. febr. 23. 17:52
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép vagy, az arcod is és az alakod is. Szeretnék én ilyen nőies lenni, de sajnos én sokkal vékonyabb vagyok. Pedig ez az alkat szerintem ideális. Ha muszáj pontozni, akkor 8-9
2015. febr. 23. 17:56
 6/20 anonim ***** válasza:
Olyan kép nincs amin természetes vagy?
2015. febr. 23. 18:00
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem szép vagy, a második kép valóban jobban sikerült, de én úgy gondolom, hogy az első sem olyan rossz. A ruhával szerintem nincsen gond, a combjaidat én egyáltalán nem találom vastagnak, nyilván akár sokkal vékonyabb is lehetne, de nem kell ezeket takargatni szerintem. A melltartópánt meg betudható egy véletlen pillanatnak:) Az első képen nem igazán látom a sminkedet, de a másodikon az is szép. Pontozni nem tudok, legalábbis nem akarok mert ezt sosem tudom eldönteni meg nincs viszonyítási alapom, viszont szerintem szép vagy.

L

2015. febr. 23. 18:04
 8/20 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszel. :) Ha egyszer majd megeszlek, a combjaiddal fogom kezdeni. Ezen már csak a kevesebb sminkkel és több természetességgel tudsz javítani. 8/10-et adok.

22/F

2015. febr. 23. 18:06
 9/20 anonim ***** válasza:
10/6
2015. febr. 23. 18:13
 10/20 anonim ***** válasza:
az első képen barna a szemed...
2015. febr. 23. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!