Mi a véleményetek erről a lányról? Külső+külső alapján milyen jellemre tippeltek. (Iskolai feladathoz kell)
2013. febr. 17. 11:57
1/16 anonim válasza:
ha ezta rúzst és 60as évek beli frizurát elhagyja, még heyes is lehetene. Eygébként jó alakja van, de szerintem még nincs 16.
2/16 anonim válasza:
Szerintem jó, hogy nincs tucat stílusa és felvállalja azt aki. (:
3/16 anonim válasza:
Szép nagyon.
17/F
Szerintem bulizósabb jellem.
4/16 anonim válasza:
Jól néz ki, de ez alapján olyan furcsának tűnik, aki elvan a maga kis világában a külvilággal nem sokat törődve. Nem tudom miért, nekem ez jutott róla eszembe.
6/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha gondolod megadom a tanár e-mail címét és írhatsz neki :)
2013. febr. 17. 12:46
7/16 anonim válasza:
Nemtudom, én az ilyenekt mindig elvont, művészléleknek képzelem el, de ehelyett általában egoista, beképzelt pecsák!
8/16 anonim válasza:
Lényegtelen az,hogy mihez kell neki,ha iskolai Feladathoz,ha nem..a képen a lány nyilvánvalóan nem tucatlány..Nem szőke póthajjal,halott rózsaszín ajkakkal,hello kittys pólóba,10 centis műkörmökkel és méteres magassarkúban látjuk..a kora szerintem teljesen lényegtelen itt..talán 15-16 éves lehet,de legyen akárhány éves is felvállalja,hogy van egy stílusa,ami a mai világban nagyon ritka..(:
9/16 A kérdező kommentje:
Egyébként 19
2013. febr. 17. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!