Nagyon vastag, izmos a vádlim, gipsz? F
Figyelt kérdés
Három millió forint lenne mindenestől az a műtét, amivel lehetne vékonyítani. Létezik, utánanéztem, beszéltem a Németországban lévő plasztikai sebészettel, egész Európában csak ők csinálják, ennyi az ára. Nekem ennyi pénzem soha nem lesz.
vagy:
4-6 hét gipsz mindkét lábon térdig, amitől kellőképpen elvékonyodik a vádlim, egy időre. Gipszfétisem van, így nem élném meg rosszul a gipszes időszakot, sőt vágyom erre. Mindezt bőven 3.000.000 Ft alatt.
A képket neten találtam, lábsérülés miatt volt gipszben az illető. A másik lábához viszonyítva óriási a különbség. Legalább ilyen vastag az én vádlim is, egyértelmű, hogy ebben az esetben a gipsz miatt elvékonyodott láb a szebb:
2015. febr. 15. 13:16
21/26 anonim válasza:
Erre a kérdésre a válaszom a sajnos szóval kezdődne, így igazából csak ismételni tudom magam. Sajnos nem. Rezgett a léc, hogy elmondom a tervem itthon, aztán valahogyan megvalósítom, ám nem lett belőle semmi, el sem mondtam. Közbejött egy rokon lebetegedése, egy időben sűrűn orvoshoz vittem, ekkor anyagilag ment volna, de főleg az előbbi miatt nem csináltam meg. Más már régen megvalósította volna az álmát, nekem hiába álmom ez, nehezen tudom megvalósítani. Igazából saját magam állok magam útjába és mindent túlbonyolítok és... hosszú. Nem megy ez nekem, nem kértem, de kaptam egy életet, amiben egyátalán nem remekelek. (A kérdező.)
22/26 anonim válasza:
A régi fotód, amit feltettél a vádlidról, sajnos már nem látszik, így nem tudom, milyen. De én pl. súlyosan vádli-őrölt vagyok, IMÁDOM, ha egy nőnek vaskos, domború, izmos vádlija van, a nyeszlett, lefele vékonyodó, "répalábú" nőktől egyenesen a hideg kiráz. Szóval ha engem kérdezel, a legrosszabb, amit tehetsz a vádliddal, a kisebbítő műtét. Higgy nekem, GYÖNYÖRŰ a nagy vádli. Komolyan. De ha el akarod magad rondítani, te dolgod, a hülyeséggel nem lehet mit tenni. De gyanítom, hogy valami rossz élmény miatt alakult ez ki nálad. Barbie lett a példaképed, vagy a beteges manökenek, vagy csak valami csökött kis senki csúfolt miatta.
23/26 anonim válasza:
Igen, eltűnt, a kepfeltöltes.hu azóta megszűnt, de nekem meg van a kép. A kérdés mellett pedig van egy F betű. Tehát férfiról van szó. Vastag az, hidd el nekem. Számtalanszor elképzelem milyen lenne normális méretű vádlival rendelkezni, de úgy néz ki, ez hosszú ideig még álom marad. Talán egyszer azonban valósággá válik és szabadon hordhatok rövidnadrágot és végre nem lesz vádliban az összes nadrág szűk, miközben máshol lóg rajtam. Irigylem nagyon a fiúk 99%-át, mert mindenki jobban néz ki vádliban, én is olyan "piszkafára" vágyom. A maradék 1% testépítő, de még az övék is kisebb. (A kérdező.)
24/26 anonim válasza:
Ja bocs, nem láttam az F betűt. :) De szerintem fiúnál se ronda az, bár engem a női vádlik izgatnak, így az erotikus vonzerejéről csak közvetve tudok érdemben nyilatkozni. Ha valaki pocakos, az sokkal taszítóbb, mintha izmos a lába. A nők nagy részének is tetszenek az izmos vádlijú férfiak. Én pl. örülnék, ha nekem izmosabb lenne.
25/26 anonim válasza:
amúgy írod hogy túlsúlyos vagy, ha leadnál, akk kisebb tömeget kellene a vádlidnak cipelnie, ergó nem lenne szükség akkora izmokra ott, vagyis vékonyodna, hacsaknem súlyokkal edzenél rá...hmmm?
26/26 anonim válasza:
A vádlit nagyon nehéz edzéssel vékonyítani vagy vastagítani, már ha valaki pont az ellenkezőjét szeretné. Nálam sokkal nehezebb embereknek kisebb a vádliuk, nekem sem a súly miatt ekkora, genetika. (A kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!