Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon vastag, izmos a vádlim,...

Nagyon vastag, izmos a vádlim, gipsz? F

Figyelt kérdés

Három millió forint lenne mindenestől az a műtét, amivel lehetne vékonyítani. Létezik, utánanéztem, beszéltem a Németországban lévő plasztikai sebészettel, egész Európában csak ők csinálják, ennyi az ára. Nekem ennyi pénzem soha nem lesz.

vagy:

4-6 hét gipsz mindkét lábon térdig, amitől kellőképpen elvékonyodik a vádlim, egy időre. Gipszfétisem van, így nem élném meg rosszul a gipszes időszakot, sőt vágyom erre. Mindezt bőven 3.000.000 Ft alatt.

A képket neten találtam, lábsérülés miatt volt gipszben az illető. A másik lábához viszonyítva óriási a különbség. Legalább ilyen vastag az én vádlim is, egyértelmű, hogy ebben az esetben a gipsz miatt elvékonyodott láb a szebb:

[link]

[link]

2015. febr. 15. 13:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mint mondod ez a kép nem rólad készült, szóval nem lehet így megállapítani, hogy a tiéd vastag, vagy nem. Vélhetően ha valakinek kelleni fogsz, az nem a vádlid miatt fog dobni :D Ha meg már eldöntötted, hogy gipszet akarsz, akkor mi a kérdés? :)
2015. febr. 15. 13:22
 2/26 A kérdező kommentje:

Mi a véleményetek a gipszelésről? Bevállalnátok hasonlót? Ez a kérdés. :)

Elég vastag. Pár éve kiírtam róla egy kérdést képpel, azt mondták nem csúnya, nincs vele baj. Ezzel azért tudnék vitatkozni. Majd lehet, hogy töltök fel képet az aktuális helyzetről. A nagy vádli csak egy azokból a dolgokból, amik miatt sosem leszek elégedett magammal, de talán ez zavar a legjobban.

2015. febr. 15. 14:13
 3/26 anonim ***** válasza:

Miért baj az, ha valakinek vastag a vádlija? A vádli legtöbbször illik a comb vastagságához, namost, a vékonyabb vádli már elég bénán fog festeni a vastagabb comb alatt...

Miért jó az, ha valaki elsorvasztja/leműtteti a saját izmait?

2015. febr. 16. 17:00
 4/26 A kérdező kommentje:

Nem tudok bátran rövidgatyát felvenni nyáron, mert olyan nagy. Nem tudok egy picit sem testre simulóbb farmert felvenni, mert hülyén néz ki, hogy mindenhol eláll, a vádlimnál meg szorít. Ha éppen szükség lenne egy gumicsizmára, három számmal nagyobb kell, hogy feljöjjön a vádlimtól.

A combom akkora amekkora, a térdem ennél vékonyabb, a vádlim meg nagyobb mint a térdem. Ideális az lenne, amikor lefelé vékonyodik a láb, nem az amikor térdig vékonyodik, majd térd alatt egy hatalmas méretű vádlival folytatódik, majd hirtelen egy rendes méretű boka következik. Túlsúlyos vagyok, de nálam sokkal kövérebb embereknek vékonyabb a vádlijuk, mint nekem.

Ha lesznek még válaszok, talán töltök fel képet, hogy lássátok, mert a leírásból nehéz elképzelni. De a fenti képet kell elképzelni férfiban. Szép az izmos vádli, de ez már túl sok.

2015. febr. 16. 18:46
 5/26 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy teljesen természetes, ha térdben vékonyabb az ember lába. Ha tényleg olyan vastag és izmos a vádlid, én tuti nagyon szívesen cserélnék veled, ha lehetne.
2015. febr. 16. 19:03
 6/26 A kérdező kommentje:

Töltöttem fel képet, a bal olali két kép az én vádlim, a jobb oldali kettő pedig amilyet elfogadhatónak tartanék.

[link]

2015. febr. 17. 15:58
 7/26 anonim válasza:
Lehet, hogy a gipszes időszakban fél lábon ugrált, és a másik lett még vastagabb :D
2015. febr. 17. 21:34
 8/26 anonim ***** válasza:
Semmi baj a vádliddal. Egy picit edzhetnél combra, és leadhatnál egy-két kilót. Már is fényévekkel jobb lenne a lábad.
2015. febr. 19. 21:31
 9/26 anonim válasza:
Vannak fejlemények az ügyben? Hogy döntöttél?
2015. márc. 10. 10:19
 10/26 A kérdező kommentje:
Régóta tudom, hogy gipszfétisem van, emlékeim szerint 2008-ban gipszeltem be életemben először valamelyik testrészem, ez akkor csak pár órát jelentett. Azóta sem sikerült néhány óránál több időt gipszben töltenem, úgyhogy a megvalósítás nálam számos problémába ütközik. Valamikor egészen biztosan megcsinálom, de fogalmam sincs mikor lesz minden feltétel adott. Alkalomadtán mindenképpen jelezni fogom itt és szeretnék feltölteni előtte-utána képet is.
2015. márc. 10. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!