Nagyon vastag, izmos a vádlim, gipsz? F
Három millió forint lenne mindenestől az a műtét, amivel lehetne vékonyítani. Létezik, utánanéztem, beszéltem a Németországban lévő plasztikai sebészettel, egész Európában csak ők csinálják, ennyi az ára. Nekem ennyi pénzem soha nem lesz.
vagy:
4-6 hét gipsz mindkét lábon térdig, amitől kellőképpen elvékonyodik a vádlim, egy időre. Gipszfétisem van, így nem élném meg rosszul a gipszes időszakot, sőt vágyom erre. Mindezt bőven 3.000.000 Ft alatt.
A képket neten találtam, lábsérülés miatt volt gipszben az illető. A másik lábához viszonyítva óriási a különbség. Legalább ilyen vastag az én vádlim is, egyértelmű, hogy ebben az esetben a gipsz miatt elvékonyodott láb a szebb:
Mi a véleményetek a gipszelésről? Bevállalnátok hasonlót? Ez a kérdés. :)
Elég vastag. Pár éve kiírtam róla egy kérdést képpel, azt mondták nem csúnya, nincs vele baj. Ezzel azért tudnék vitatkozni. Majd lehet, hogy töltök fel képet az aktuális helyzetről. A nagy vádli csak egy azokból a dolgokból, amik miatt sosem leszek elégedett magammal, de talán ez zavar a legjobban.
Miért baj az, ha valakinek vastag a vádlija? A vádli legtöbbször illik a comb vastagságához, namost, a vékonyabb vádli már elég bénán fog festeni a vastagabb comb alatt...
Miért jó az, ha valaki elsorvasztja/leműtteti a saját izmait?
Nem tudok bátran rövidgatyát felvenni nyáron, mert olyan nagy. Nem tudok egy picit sem testre simulóbb farmert felvenni, mert hülyén néz ki, hogy mindenhol eláll, a vádlimnál meg szorít. Ha éppen szükség lenne egy gumicsizmára, három számmal nagyobb kell, hogy feljöjjön a vádlimtól.
A combom akkora amekkora, a térdem ennél vékonyabb, a vádlim meg nagyobb mint a térdem. Ideális az lenne, amikor lefelé vékonyodik a láb, nem az amikor térdig vékonyodik, majd térd alatt egy hatalmas méretű vádlival folytatódik, majd hirtelen egy rendes méretű boka következik. Túlsúlyos vagyok, de nálam sokkal kövérebb embereknek vékonyabb a vádlijuk, mint nekem.
Ha lesznek még válaszok, talán töltök fel képet, hogy lássátok, mert a leírásból nehéz elképzelni. De a fenti képet kell elképzelni férfiban. Szép az izmos vádli, de ez már túl sok.
Töltöttem fel képet, a bal olali két kép az én vádlim, a jobb oldali kettő pedig amilyet elfogadhatónak tartanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!