Nem túl vastag ez a gipsz a karomon?
Figyelt kérdés
Begipszelték az alkaromat, de dupla olyan vastag lett a karom, mint a másik..normális, hogy ennyire vastag gipszet nyomtak rám? Elég nehéz is és még egy pulcsit sem tudok felvenni rá :/2013. szept. 16. 08:58
1/17 A kérdező kommentje:
A gipsz nem ér körbe teljesen a karomon, van egy kis rés és fáslival van körbekötözve..azt hiszem ezt hívják gipszsínnek.De mindenki,akit ismerek és láttam gipszben,nem volt senkinek ez ilyen vastag.
2013. szept. 16. 09:13
2/17 anonim válasza:
Így nehéz elképzelni, mire gondolsz, képet kellene feltenni talán.
3/17 A kérdező kommentje:
2013. szept. 16. 14:39
4/17 anonim válasza:
Gipszzsín, az bizony ilyen :) Kitartást hozzá!
5/17 A kérdező kommentje:
Volt ilyened neked is? Hogy bírtál ki heteket ebben? Vagy nem végig ez a gipsz lesz rajta? Mert olvasgattam itt, hogy le szokták cserélni másik gipszre. Az kisebb lesz? Nem vagyok otthon ebben a témában, még sosem voltam gipszben.
2013. szept. 16. 17:18
6/17 anonim válasza:
Nekem 1 hétig volt ilyen, aztán körkörös gipszre cserélték. Az nekem már jobb volt, mert csak 2 ujjamon ért végig, a sín meg az összesen (-hüvelykujj) meg kevésbé ilyen bumszli kinézetű. De az is ilyen vastag amúgy. De azzal már tudtam fogni valamennyire, a sínnel meg nem, az nagyon rossz volt.
7/17 A kérdező kommentje:
Hú, hát remélem nekem is lecserélik, mert ez így nagyon rossz. Te felkötötted amúgy? Mert én egyelőre nem tudom máshogy hordani, ha nem kötöm fel, nagyon dagadnak az ujjaim a gipszben..
2013. szept. 16. 20:22
8/17 anonim válasza:
Felkötöttem, használni úgysem tudtam semmire.
A körgipszet már csak időnként kötöttem a nyakamba, mert idegesített, ha dagadt, akkor felemeltem a fejem fölé fél percre és az segített.
9/17 A kérdező kommentje:
Voltam reggel kontrollon, kérdeztem a dokit a körgipszről, hogy kapok e majd egy hét elteltével,de nem. Marad ez a borzalom a kezemen..pedig nekem nem az ujjaim, hanem a csuklóm tört.
2013. szept. 17. 12:56
10/17 anonim válasza:
Hát az nem jó hír. Az ujjaid legalább szabadon vannak neked, tudod valamennyire használni a kezedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!