Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nem túl vastag ez a gipsz a...

Nem túl vastag ez a gipsz a karomon?

Figyelt kérdés
Begipszelték az alkaromat, de dupla olyan vastag lett a karom, mint a másik..normális, hogy ennyire vastag gipszet nyomtak rám? Elég nehéz is és még egy pulcsit sem tudok felvenni rá :/
2013. szept. 16. 08:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az osszes ujjam gipszben van (kivetel a huvelyk).Semmire nem tudom hasznalni csak log a nyakamban.doki is azt mondta hogy azert van igy gipszelve hogy pihenjen es ne mozogjon,meg hogy kossem fel.. (Na de 6heten keresztul? :/ )Pedig a csuklom tort,egy ujjam sem.
2013. szept. 17. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Az nagyon rossz, én is kikészütem tőle teljesen.
2013. szept. 17. 16:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Mikor levették neked a gipszet, milyen volt a karod? Úgy értem, mennyi idő volt, mire helyreállt a mozgása? Fájt még utána is? Bár ez még nem most lesz, mert csak október 25-én veszik le a gipszemet :(
2013. szept. 17. 18:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Én gyógytornára is jártam utána. Fájt, nem mozgott, nehéz ügy volt. De mondjuk nekem az ujjam volt eltörve, nem a csuklóm.

Bal kézzel viszont megtanultam valamennyire írni, ennyi pozitívuma volt a törésemnek :)

2013. szept. 17. 18:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Az igen, előre félek, milyen lesz,ha leveszik..de nem gondoltam, hogy ennyire rossz gipszben lenni.
2013. szept. 17. 19:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Emlékszem, a gipszelőben próbáltam lealkudni a gipsz méretéből, csak 1 ujjam törött el, nehogy már 4-et gipszeljenek be :) Mondom legalább a mutatóujjamat hagyja ki, hogy fogni tudjak vmit vele. Nem lehet, főorvos úr így rendelte.

Még jó, hogy nekem csak 1 hétig volt ez a gipszsín. Meg azt utáltam még, hogy annyira feltűnő, de tényleg. Kiléptem vele a gipszelőből, már hallottam, ahogy a folyosón várakozók szörnyülködnek a kezemen. Annyira égő volt.

A körgipsz jobb, arra legalább rajzolt nekem mindenki :)

2013. szept. 18. 08:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Én is rühellem, ha nézik, de sajnos elég feltűnő..pulcsik is alig mennek rá. Én a dokinál próbáltam "alkudozni", hogy nem lehetne e majd kisebbre cserélni, de sajnos nem. Értem én, hogy a lényeg a rögzítés, meg hogy ne mozogjon, de akkor is kihagyhatták volna az ujjaimat..
2013. szept. 18. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!