Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon vastag, izmos a vádlim,...

Nagyon vastag, izmos a vádlim, gipsz? F

Figyelt kérdés

Három millió forint lenne mindenestől az a műtét, amivel lehetne vékonyítani. Létezik, utánanéztem, beszéltem a Németországban lévő plasztikai sebészettel, egész Európában csak ők csinálják, ennyi az ára. Nekem ennyi pénzem soha nem lesz.

vagy:

4-6 hét gipsz mindkét lábon térdig, amitől kellőképpen elvékonyodik a vádlim, egy időre. Gipszfétisem van, így nem élném meg rosszul a gipszes időszakot, sőt vágyom erre. Mindezt bőven 3.000.000 Ft alatt.

A képket neten találtam, lábsérülés miatt volt gipszben az illető. A másik lábához viszonyítva óriási a különbség. Legalább ilyen vastag az én vádlim is, egyértelmű, hogy ebben az esetben a gipsz miatt elvékonyodott láb a szebb:

[link]

[link]

2015. febr. 15. 13:16
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Azért a gipszfétis és a vádlivékonyítás két külön dolog szerintem, még ha össze is lehet őket kötni. Talán nem kéne ilyen erőteljesen indítani, illetve várni, amíg egy ilyen bonyolult megoldás feltételei megteremtődnek...
2015. márc. 10. 21:53
 12/26 A kérdező kommentje:

Nekem az egyszerű dolgok is bonyolultak, sajnos ilyen vagyok.

Erőteljes indítás alatt mit értesz?

2015. márc. 10. 22:06
 13/26 anonim válasza:
Azt, hogy mindjárt másfél hónapra tolószékbe ülnél. Nem volna egyszerűbb először pl. egy járógipszet vagy egy vállig érő gipszet viselni? (ha csak a gipszről és nem a vádliról van szó)
2015. márc. 10. 23:25
 14/26 A kérdező kommentje:

A vastag vádli egy jó indok az itthoniaknak arra, hogy miért kell a gipsz. A karommal semmi bajom.

Nem ülnék tolószékbe, két járógipszről lenne szó. Tekintve, hogy egészségügyileg semmi baj nem lenne a lábammal, a lehetőségekhez mérten ugyanúgy járnék a gipszekben. Csak be lehet azt gyakorolni. Nem szeretek másokat ugráltatni, senkitől sem várom el hogy miattam ugráljon, mert nekem éppen gipszhez volt kedvem. Legfeljebb 1-2 napig, még a gipsz megköt és terhelhető lesz.

2015. márc. 11. 00:12
 15/26 anonim válasza:
Ez nagyszerűen hangzik :) De ezek szerint a vádli csak kifogás? Meg ha rá hivatkoznál, tényleg jobb eredményt érnél el, ha egyáltalán nem járkálnál 6 hétig.
2015. márc. 11. 00:14
 16/26 A kérdező kommentje:
Egyrészt egy indok a miért kérdésre, másrészt meg tényleg baromi vastag, amin szeretnék változtatni. Van bőven izom, van minek leépülnie, akkor is, ha járkálok a gipszben.
2015. márc. 11. 00:29
 17/26 anonim válasza:
Akkor hát remélem, mihamarabb összejön! Nem nehéz amúgy, egy délután erejéig én is járkáltam két gipszben, és a lépcsőzést leszámítva szinte futottam velük. :)
2015. márc. 11. 00:39
 18/26 anonim ***** válasza:
Na mit sikerült elérned ezügyben? :)
2018. ápr. 6. 02:20
 19/26 anonim ***** válasza:

A kérdező vagyok, idézem magam: "Nekem az egyszerű dolgok is bonyolultak, sajnos ilyen vagyok."

A válasz nem, még mindig nem sikerült megvalósítani.

2018. ápr. 6. 18:46
 20/26 anonim válasza:
Szia! És azóta?
2019. márc. 13. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!