Nagyon vastag, izmos a vádlim, gipsz? F
Három millió forint lenne mindenestől az a műtét, amivel lehetne vékonyítani. Létezik, utánanéztem, beszéltem a Németországban lévő plasztikai sebészettel, egész Európában csak ők csinálják, ennyi az ára. Nekem ennyi pénzem soha nem lesz.
vagy:
4-6 hét gipsz mindkét lábon térdig, amitől kellőképpen elvékonyodik a vádlim, egy időre. Gipszfétisem van, így nem élném meg rosszul a gipszes időszakot, sőt vágyom erre. Mindezt bőven 3.000.000 Ft alatt.
A képket neten találtam, lábsérülés miatt volt gipszben az illető. A másik lábához viszonyítva óriási a különbség. Legalább ilyen vastag az én vádlim is, egyértelmű, hogy ebben az esetben a gipsz miatt elvékonyodott láb a szebb:
Nekem az egyszerű dolgok is bonyolultak, sajnos ilyen vagyok.
Erőteljes indítás alatt mit értesz?
A vastag vádli egy jó indok az itthoniaknak arra, hogy miért kell a gipsz. A karommal semmi bajom.
Nem ülnék tolószékbe, két járógipszről lenne szó. Tekintve, hogy egészségügyileg semmi baj nem lenne a lábammal, a lehetőségekhez mérten ugyanúgy járnék a gipszekben. Csak be lehet azt gyakorolni. Nem szeretek másokat ugráltatni, senkitől sem várom el hogy miattam ugráljon, mert nekem éppen gipszhez volt kedvem. Legfeljebb 1-2 napig, még a gipsz megköt és terhelhető lesz.
A kérdező vagyok, idézem magam: "Nekem az egyszerű dolgok is bonyolultak, sajnos ilyen vagyok."
A válasz nem, még mindig nem sikerült megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!