Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » CCC-ben vásárolt csizma talpa...

CCC-ben vásárolt csizma talpa másodszorra vált le. Mikor cserélik vagy adják vissza az árát?

Figyelt kérdés

Október közepén vásároltam a CCC-ben egy bokacsizmát, 2 hét után lemált mindkét felén elöl a talp mentén a ragasztás, emellett a talpa olyannyira elkopott, hogy a "barázdákból" egyenletes talpú csizma lett. Mikor visszavittem közölték, hogy a ragasztást megjavítják, de a talppal nem tudnak mit kezdeni, majd ha kilyukadt teljesen akkor vigyem vissza. Ráadásul a csizma ~1 hónap után úgy nézett ki, mintha a kutya szájából rángattam volna ki, pedig csak utcán hordtam.

Most, hogy esett a hó a múltkori javított ragasztás úgy mált le, mintha papírragasztóval javították volna, megint elvált a talp és a cipő, totálisan beázott. Emellett a talp állapota tovább romlott, még nem lyukadt ki, de annyira el van vékonyodva, hogy érzem a kis kavicsokat, utat az utcán, olyan, mintha zokniban sétálnék.

A héten tervezem visszavinni, de nem akarom, hogy megjavítsák, mert a csizma annyira leamortizálódott, hogy úgy néz ki, mintha 10 éve éjjel-nappal ezt hordanám, cserélni sem szeretnék a rossz tapasztalat miatt. Az árat akarom visszakapni és többet a bolt közelébe sem megyek. Hogyan vegyem rá őket, hogy visszaadják a csizma árát?

Múltkor is már próbáltam bebizonyítani, hogy egy hónap után nem így kéne kinéznie egy 10 ezer ft-os csizmának, de ragaszkodtak a javításhoz.

2015. febr. 10. 14:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez volt egy magasszárú sportcipővel/bokacsizmával. Karácsony előtt vettem náluk, 2-3 hetet hordtam (nem is folyamatosan), és elkezdett lejönni a talpa. Visszavittem, megragasztották - eléggé látszott rajta, hogy ott ragasztva lett, de mondom mindegy, csak ne jöjjön szét. 2, azaz 2 fél napot volt rajtam, és ilyen 5 centis részeken kezdett el leválni a talpa. Megint visszavittem, megmutattam az eladónak, hogy ez van, azt mondta levásárolhatom az árát. Körülnéztem, de nem találtam semmit (meg nem is szívesen vettem volna ott másikat), mondtam a csajnak, hogy nem találtam semmi megfelelőt, így visszaadták az árát.

Ha neked nem akarják visszaadni, nyugodtan követeld, hogy vizsgáltassák be szakèrtővel, vagy ha nem,akkor fenyegesd meg őket, hogy te bevizsgáltatod a fogyasztóvédelemmel anyaghibára, és akkor fizethetik a bevizsgálás díját is.

2015. febr. 10. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!