Szőrtelenítés hason?
Figyelt kérdés
Mivel lehet szőrteleníteni a hasat, hogy utána ne erősödjön meg a szőr rajta ha visszanő? Mert nekem már eleve csúnya, látszódó szőr volt rajta, leszedtem krémmel, de szerintem csak erősebb lett és már nem merek hozzányúlni..:S2015. febr. 8. 18:37
1/4 anonim válasza:
gyantával vagy epilátorral. Viszont ha látszódó rajta a szőr, és erős is, érdemes lenne felkeresni egy orvost, mert lehet, hogy hormonproblémáid vannak, amit egy sima tablettaszedéssel meg is lehet oldani.
2/4 anonim válasza:
Gyantával.
Nem erősödik meg egyébként, csak kettévágtad a szőrszálakat, így a gyenge vége le lett vágva és a bőr alatt lévő vastagabb rész bújt ki. Ha legyantázod, akkor megint vékony végű szőrök fognak kinőni és nem leszel borostás, mint a krémtől meg a borotvától.
3/4 anonim válasza:
A szőr nem erősödik, csak te látod úgy. Én csipesszel szoktam kiszedni.
4/4 anonim válasza:
Nekem sok van rajta,én borotválom. Mivel nekem alapból is elég erős,így azzal nem foglalkozok,hogy erősödik e vagy sem,de én nem látom,hogy erősödne. Talán annyi a változás,hogy gyakrabban kell borotválni,mert gyorsabban visszanő,mint amikor elkezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!