Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellen/hason lévő szőr (pihék) zavaróak? NŐI
Szóval..kellene gynatázni/borotválni stb?
Vagy normális,és mindenkinek van?
NEM az extrém esetekre gondolok.Messziről nem látszik,szóval annyira nem sötét és nem is sok.
Előző válaszoló vagyok, ha szép és formás kebleid vannak, akkor az az 1 centiske pihe fel se fog tűnni a partnerednek.
Nehogy már mindenki tökéletes legyen. :)
Örülj hogy làny vagy és csak enyi szőr van rajtad
Nekem még a segukam is szőrős b@ szki :)
18f
Az átlag női pihe, ami általában szőke és csak napfényben látszik közelről, egyáltalán nem eltávolítandó! Egyrészt feleslegesen csinálsz magadnak plusz melót a plusz szőrtelenítési felülettel, másrészt csak azt éred el vele, hogy megerősödik a szőr, harmadrészt, de nem fontossági sorrendben ez szerintem nem visszataszító, hanem még szexi is. Aktfotósok pl. direkt szeretnek ilyen erotikus képeket csinálni, még fekete-fehérben is, amin ellenfényben látszik a pihe pl. cicin, hason.
Bár a párom barátnője annyira fanatikus, hogy ő azt is gyantázza, és múltkor, amikor a páromnak csinálta, nekikezdett a pihés területeknek, úgy kellett leállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!