Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ennek az oka? Fáj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka? Fáj a lágyék és a has között! Részletek lent.

Figyelt kérdés

Pár hete jött elő az egész, a lágyék és a hasam közötti rész jobb oldalt(ahol már szőrös) elkezdett fájni, egy fél órára kb., majd elmúlt. Aztán megint előjött, elmúlt. Még most is folyamatosan ez van, dokinál még nem voltam, és egyre jobban azt érzem (de lehet, hogy a zsibbadt fájdalom miatt) hogy a fájdalom a jobb herémet is eléri. Segítsetek kérlek! És nem kérek alpári válaszokat!

Üdv: 13/f

2013. szept. 3. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Hasi görcsök nem voltak? Vagy szúró hasi fájdalmak?
2013. szept. 3. 21:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából hetente szokott lenni hasmenéses görcs, de amint elmegyek wc-re máris jó. Meg amikor a levegő beszorul a bélbe. Ezen kívül semmi nem volt.
2013. szept. 3. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy a lágyék sérvet kizárhatjuk.

Olvasgasd át ezt.

[link]

Üdv!

2013. szept. 3. 21:23
 4/6 A kérdező kommentje:
meg 13 éves korban elég ritka lenne, bár köze lehet ahhoz, hogy egész nyáron semmit nem mozogtam (sovány, vékony gyerek vagyok) és csak úgy hirtelen elkezdtem 5-10 kilométereket sétálni/biciklizni? Túl gyors megerőltetés miatt valami húzódás?
2013. szept. 3. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nem akarok hülyeséget mondani, de minél hamarabb el kellene menned orvoshoz az a biztos.
2013. szept. 3. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én lágyéksérvvel születtem, úgyhogy nincs korhoz kötve, de nem akarlak befosatni :D Menj el orvoshoz szerintem is!
2013. szept. 3. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!