Szőrtelenítés a hason? 17/L
szerintem ne borotváld, attól, ahogy írtad is, csak megerősödik:S
A sötétebb-hosszabb szálakat húzd ki. Nekem is vannak sötétebb szálak a hasam alatt, de nem olyan feltünő, neked nagyon feltünő?
Sajnos ebben a témában nem vagyok annyira jártas, csak ennyit tudtam írni, azért remélem valamire mész velem:)
sztem jobban jársz ha kiszeded szemöldökcsipesszel vagy epillálod vagy gyantázod. borotvától csak rondább lesz.
az viszont hülyeség, h megerősödik a borotvától, csak gyorsabban fog nőni tőle, emiatt látod úgy, mintha megerősödne.
22/L
...sajnos eléggé feltűnő és nem tudom, hogy máról-holnapra mit kezdjek vele :/
..és mivel a "máról-holnapra" szavak érvényesek ebben a történetben nincs lehetőségem szőkítésre, pedig gondoltam rá..de most hirtelen jött ez a egész és valamit kezdenem kell vele, de nem tudom mit.. :/
nekem a lapockámon van egy fekete szőrszál... és akárhányszor kiszedem mindig visszanő...:S:D
annyira irritál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!