Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elölnézetből miért vagyok...

Elölnézetből miért vagyok ronda a képeken?

Figyelt kérdés

Ha szemből fényképeznek nagyon ronda vagyok a képeken és egyáltalán nem előnyös.A több beállításaból szép vagyok(nem nagyképűségből mondom).

Tükörbe se látom magam csúnyának szemből,képeken miért?Csak úgy érdekelne,segítsetek létszi!

Köszi:)

2010. febr. 10. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Telán töltsél fel pár képet, megmondjuk, hogy ronda vagy-e. :)
2010. febr. 10. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:
létszi-> légyszi
2010. febr. 10. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Ne a tükörbe nézegesd magad, mert nem úgy nézel ki ahogy a tükörben látod magadat. Úgy nézel ki ahogy a fényképeken látod magadat. Valakinek szebb a tükörképe, valakinek rondább. Neked a tökörképed lehet hogy szép, de a normális képen viszont nem vagy szép. És az utóbbi a valós.
2010. febr. 10. 15:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Nekem van olyan ismerősöm, aki élőben sokkal jobban néz ki, mint a fényképeken. Fura ez. :)
2010. febr. 10. 15:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy osztálytársam (lány) aki élőben feltűnően szép, de fényképeken viszont átlagosnak néz ki.

Én sem élőben, sem fényképeken nem vagyok annyira szép,de szerintem élőben én is jobban nézek ki.

És olyan ismerőseim is vannak akik teljesen máshogy néznek ki képeken,mint élőben XD

2010. febr. 10. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

15:48

Szerintem nem..

Magamon is meg mindenkin(barátomon,barátnőimen)úgyveszem észre,hogy a tükörbe olyanok vagyunk mint igazából,képen viszont csak ritkán..

Amúgy nemtudom ez miért van:)))

2010. febr. 10. 19:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Az epizódokhoz írd be hogy Paris Hilton. Majd ott keresd meg a 812-es részt,amelynek a címe: Az ostobenkó k*rva videó készlet (Stupid Spoiled Whore Video Playset).

Aztán letöltés (magyar-nagy-mpg.),de ehhez szükséges regisztráció is. :)

2010. febr. 10. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Basszus. Ne haragudjatok. Ezt nem ehhez a kérdéshez szerettem volna írni. :D:$
2010. febr. 10. 21:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Uccsó:

:D:D:D

Ez aranyos volt:D

Köszi a válaszokat amúgy:)

2010. febr. 10. 21:59
 10/13 anonim ***** válasza:
48%

19:18-as

Jajj neee. Kicsit gondolkozz már légyszives. Ha belenézel a tükörbe fordítva látod magadat, persze nem függőlegesen, hiszen az a tökörképed. Fogj meg egy tárgyat a kezedbe amin írás van, és nézz bele a tükörbe. Az írás is fordítva lesz a tükörben. Utána fényképezd le ugyanazt a tárgyat. Ott már nem fordítva lesz.

2010. febr. 11. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!