Más vékony lányokat is zavar, mikor az ilyen alkatúakat lecsontkollekciózzák, deszkának nevezik (és még sorolhatnám)? Az emberek nem gondolkodnak, hogy ez sértő lehet?
Nem kell másokkal foglalkozni. Én úgy gondolom, hogy normális testalkalom van, vékony, de nem sovány, Ehhez képest van, aki legilisztáz és piszkál, hogy hízzak, mert hogy nézek ki. De a legjobb, hogy van, aki szerint meg inkább fogynom kéne :D Van, aki szerint túl sportos vagyok. Van, aki szerint többet kéne sportolnom. Pedig én ugyanolyan vagyok mindig :)
Szóval nem fogsz tudni sose megfelelni az embereknek!
Osztom az utolsó véleményét! Sokkal több vékony szól be még szintén vékony, de nem kórosan sovány társnőjére, hogy kövér, mint ahány normális szól be a vékonyaknak. A legtöbb vékony meg igenis azt akarja hallani ahogy mások szörnyülködnek a soványságukon, mert ez elégtétel nekik... Bocs de én így tapasztaltam :/ ha valaki nem mondja, akkor elkezdenek sápítozni, hogy "de kövér vagyok!!", és ezzel provokálják ki a tiltakozást. Az megint tőlük szokás, hogy jóval kövérebb társnők előtt kezdik a sápítozást, na ez is bunkó dolog.
Egy normál alkatú lány
Ez pobt ugyanau az, mint amikor a sovanyak a kovereket bantjak, a magyarok a ciganyokat, a ciganyok a magyarokat es sorolhatnank..
Persze hogy szarul esik az embernek, eppen ezertepobb gondolkozni kene, mielott idelkeznek au emberek es mast megszolnak a kulsosegek, stb miatt.
De hat ubdorito modon afele fajuk a vilag, hogy ez a normal,meno, ha masokat bantunk, na meg hogy utjuk-verjuk,cikizzuk es meg sorolhatnam.
Javaslom hogy Az osztaly c. Filmet nezzetek meg, reszben errol van benne szo.
De, engem zavar. Az se érdekel, hogy ki és hányszor szólt be túlsúlyosaknak, mert én soha az életben nem tettem ilyet. Egyébként az utóbbi pár évben ez a trend, a vékonyakat lehet csesztetni nyugodtan, úgyis csak szívtelen, csontos qrvák, anorexiások, kutyajátékok, stb, de az akár komoly egészségügyi kockázatot jelentő túlsúlyú emberek lelkét még pátyolgassuk is, elvégre meg ne bántsuk szegénykét.
Elég meghallgatni a meghan akárkinek a trendi számát: úgy, ahogy vagy tökéletes vagy vs csontos qrvák... ja aha, persze, ez így nagyon korrekt.
Én mondjuk ilyen kedves beszólásokat csak olyan nőktől kaptam, akik fogyni szerettek volna, de inkább tömték magukat moslékkal a tévé előtt, mint tegyenek is érte, úgyhogy inkább rúgnak abba, aki nem osztozik az életmódjukban. Férfiak sose szóltak be, a magukkal elégedettektől se hallottam ilyet. Ja és persze a túlsúlynak lehet egészségügyi meg hormonális probléma az oka, a soványságnak nem, az ki van csukva, én éheztetem magam meg beteges megfelelési kényszerem van, agymosott a média, stb, stb, stb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!