Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok ti használtok parfümöt?...

Csajok ti használtok parfümöt? És, ha igen akkor milyet? 16/L

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves lány vagyok :) Szeretnék venni valami finom nőies parfümöt, de az a bajom, ha magamra fújom akk valakinek tetszik valakinek nem. Krémmánián is olyan eltérő vélemények vannak...így tök nehéz választani :D Ti milyet használtok? :)

2015. jan. 18. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Én nem használok, mert mindegyiktől fáj a fejem és szúrja az orrom.

DE! Azért eltérőek a vélemények, mert egyrészt mindenkinek más az ízlése pl. valaki a friss illatokat szereti valaki az édeseket.

Másrészt egy adott parfüm is más illatú lesz két különböző emberen, mert az illatát befolyásolja az adott személy bőrének a kipárolgásai, ami függ attól, hogy mit evett, mennyit ivott, fogyasztott-e alkoholt, stb...

Harmadrészt sokan nem ismerik a mértéket sem és két fújás helyett magukra raknak 6-8 pösszentést.

Szóval nem fogsz olyat találni, ami mindenkinek tetszik.

Parfümöt magának választ az ember lánya, ami illik a személyiségéhez. Nem más választja a parfümödet és nem is másnak választod. Te választod magadnak.

2015. jan. 18. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem használok mert zavar. Amiről nem rég olvastam, hogy azért van mert ilyen ideg meg nem tudom mi irritáló dolgok vannak benne. Szóval igazából még káros is. Néha veszek természetes illóolajokat és vízzel hígítva használom. Azzal nincsenek gondok általában.
2015. jan. 18. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Dolce & Gabbana Pour Femme (2012)

21L

2015. jan. 18. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Lm Parfums: Sensual Orchid
2015. jan. 18. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Versace: Bright crystal most a kedvencem, az Escadakat is szeretem, meg a Playboy VIP is jó, mostanában ezeket használom. 21/L
2015. jan. 18. 21:56
 6/7 Tini97 válasza:
Most a Versace bright crystal parfümöt használom, de ezelőtt a Zara blueberry parfümjét használtam. Annak is nagyon jó illata van. 18/L
2015. jan. 20. 18:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Versace bright crystal nekem is volt :D
2015. jan. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!