Milyen parfümöt használtok, és mennyi az ára?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 15:46
1/16 anonim válasza:
Givenchy play 16000ft
Most szeretnék paco rabbanet 15000ft
2/16 anonim válasza:
Dita Von Teese parfümöm van most éppen. Nem tudom mennyi, magamnak sose vennék semmilyent.
3/16 anonim válasza:
Puma Jamaica, nem emlékszem mennyibe került
4/16 anonim válasza:
Én most épp az avon ultra sexy parfümjét, de ajándékba kaptam, nem tudom az árát...
5/16 anonim válasza:
Én éppen Essence - Walk In The Summer Rain parfümöt használok. A kicsi változata 1000 Ft körül van.
6/16 anonim válasza:
Lm Parfums: Sensual Orchid...nagyon drága....
7/16 anonim válasza:
Általában használtan veszem a parfümöket, ha meggyőződtem róla, hogy biztos eredeti, így olcsóbban tudom gyűjteni a kedvenceket. A favorit most:
- Gucci - Gucci edp (vaterán vettem 7000-ért és 50 ml volt még benne)
- Burberry - Body Intense (krémmánián vettem azt hiszem 6000-ért a kb 40 ml-t)
8/16 anonim válasza:
Trussardi-t használok. Parfümériában 13ezer a 30ml, ezt neten meg tudtam venni 7ezerért.
9/16 anonim válasza:
Mostanában épp egy baromi olcsó mel merio-t szoktam használni legszívesebben (talán nem volt 2ezer se), de a gucci II. is listán van, az drágább, 15-20 ezer körül. De szívesen látnék egy escadat is a polcomon, ha jól emlékszem 18 ezer körül láttam sajnos. És kinéztem a mexx nyári illatát is, valahol 3-4 ezer körül van talán. Néha előveszem az acqua di gio-t is még, de már valami nyáriasabbra vágyom, nekem ez inkább téli.
10/16 anonim válasza:
Mostanában leginkább Guess Seductive I´m Yours. Ajándékba kaptam, de 10 000Ft körül volt az ára, még gyártották.
Az én 30ml-s példányom még háromnegyedig van, remélem, kihúzza a nyarat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!