Milyen parfümöt használtok?
Leírnátok hogy ti milyen parfümöt használtok? Inkább lányok. És a korotokat,kis vélemény róla?
Köszönöm.
Giorgio Armani - Acqua di Gioia
Nekem ez az egyik kedvencem. Pár hete használom. Nem szeretem az erős illatokat, se az édeseket. Ez egy friss, kellemes, könnyed illat. Nagyon tartós. Már a legelső használatkor megkérdezte tőlem egy másik nő, hogy mit használok, mert nagyon kellemes illata van.
24/n
Nyáron nem használok, egyébként Avon Far Awayt és Little Black Dresst. Mindkettő tartós, "elegánsabb" illat, mégis megfizethető. Előbbi fűszeresebb.
21
Semmilyet, mert érzékeny az orrom az erős illatokra, plusz mindegyiktől megfájdul a fejem, akkor is, ha csak egy légtérben vagyok olyannal, aki be van fújva.
24L
versace bright crystal
most csak kamu. Le lehet pontozni,hogy hamis parfümmel fújom magam, de imádom ezt az illatot
Paco Rabanne lady million.
Nekem amúgy is tetszett az illat, de rajta valahogy más, sokkal jobb mint az ismerőseimen. Megérte megvenni, szeretem.
Jimmy Choo Flash. Imádom, és mindenki dicséri, hogy milyen jó az illata :D
17/L
Escada,Magnetism:)
Szerintem iszonyat jó,tartós illata van,édeskésebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!