Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik felsőtest a jobb?...

Melyik felsőtest a jobb? (képek lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy esetleg linkeltek olyat, ami nektek tetszik?

A kérdés azért lett feltéve, mert viszonylag nagy darab vagyok, de nem tudom, hogy mennyire kéne még. Vagy mi az, ami bejön a lányoknak ilyen téren..

18f

2015. jan. 16. 20:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Eléggé könnyen izmosodós vagyok, és könnyen meglátszik rajtam, ha edzek. Nem lenne gond, hogy bármelyiket elérjek, esetleg bármit :)
2015. jan. 16. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

# 11

Azt csak úgy hiszed...

2015. jan. 16. 21:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Akik könnyen izmosodnak,többnyire hajlamosabbak zsírt is felszedni.

Kocka has+nagy izmok.

Ez elég ritka.

Meg kicsit ellentmondásos is.

2015. jan. 16. 21:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Én imádom,ha izmos férfi test van felettem,előttem,alattam,rajtam,mögöttem...és meg ezer verzióban! Tehát nekem a 2,3 jön be! Kockahas nem kritérium...de tonusos izmok simán megszerezhetőek,ha jo tipusu vagy ahogy irtad! Ha nem akkor évek..!Egyre figyelj!...vagy 2re 😉...csinálj húzoszkodást,csak az ad széles hátat hogy elérd kb.a 3 as képet...jah és ugye ne felejtsd még miközben szépséges tonusokat szerzel edzz farizomra és lábra! Ezeket sokan elfelejtik...és a drága izmos fiuka leöltözik én meg röhögőgörcsöt kapok a pálcika lábain..és testképén milyen tonustalan..tehát guggolj bátran,jo belemarkolni nekünk lányoknak is 😉
2015. jan. 16. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik nagyon tetszik :D

18/L

2015. jan. 16. 23:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindegyik ronda. Ha egy örökérvényű példát kellene hozni a szép férfi testre, akkor az még mindig Michelangelo Dávid szobra lenne. Maximum.
2015. jan. 16. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyik sem tetszik, nekem nagyon sok mind.

Inkább az ilyesmi test jön be:

[link]

25N

2015. jan. 17. 00:40
 18/19 anonim ***** válasza:
hát nekem egyik se jön be, mindegyik túl gyúrós.
2015. jan. 28. 11:39
 19/19 anonim ***** válasza:

hogy kép is legyen, nekem pl. ilyesmi tetszik:

[link]

[link]

legyen kiállása meg széles válla és ne legyen túl girnyó, de nem fog érdekelni, ha nincs szuperizmosra kigyúrva.

2015. jan. 28. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!