Melyik felsőtest a jobb? (képek lent)
Vagy esetleg linkeltek olyat, ami nektek tetszik?
A kérdés azért lett feltéve, mert viszonylag nagy darab vagyok, de nem tudom, hogy mennyire kéne még. Vagy mi az, ami bejön a lányoknak ilyen téren..
18f
Szia!
Nekem ez a maximum: [link]
Akiket te linkeltél, azok több időt töltenek a konditeremben mint a barátnőjükkel... Ne legyél olyan!
L
Nekem egyik sem jön be igazán....ezek már túlzottan izmosak...valahogy nem vonzanak. Egy kicsit kevesebb izom többet jelent higyjétek el! :) (Nem a páwa izomtalan görcsökre gondolok)
17/L
A bal oldali,ahol nincs a hasán kocka. De melle és karja van. Az se baj,ha nincs ennyire kidolgozva,de nekem a kis pocak,szép mell és egy izmosabb kar kombó jön be.
De nem ez alapján valasztok párt :)
Mindegyik sportos.
Mindenki más típus jön be.
Van,ki jobban szereti a vékonyabb,szálkásan izmosabb,alkatot,van aki az erősebb alkatokat,vagy a kicsit macisakat.
A lényeg,hogy ne legyen nagyon vékony,vagy elhízott.
ezek nekem is már kicsit túlzáshoz tartoznak
nekem a 1., 3. ha már választani kell.
kicsit kidolgozottan is nézhet jól ki valaki nem kell izomállatnak lenni :D
Naturál módon amúgy sem érhetsz el bármit.
Ha vékonyabb alkatú vagy,nem hajlamos a hízásra,akkor nem leszel izomállat,és fordítva sem.
Van,egy alap alkata az embernek,amin nehéz változtatni.
Amúgy,meg ne azért sportolj,hogy másoknak tetszelegj,hanem magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!