A pasiknak miért csak a nagy segg jön be? Ha valakinek meg kicsi akkor már le van szarva, a mellről nem is beszélve.
Én személy szerint a vékony, kis mellű nőkért vagyok oda, tehát nem minden pasinak a nagy darab nők a kedvencei!! :D
Az,hogy: NINCS MIT FOGNI RAJTA, relatív,mert az Én nézőpontom szerint meg pont fordítva van: A vékonyat meg tudom fogni, a nagy darab kifolyik az ujjaim közt!! :D De persze csak viccesen jegyzem meg, ez sem igaz teljesen, ez is csak egy válasz, a fentebb említett megjegyzésre, ilyen butaságokra lehet mondani hasonlót! :D :D Nyugodj meg vannak bőven pasik, akiknek a karcsú-vékony lányok az igaziak! :D :D
Nagy fenék és nagy mell, ezek a szépek és nőiesek.
A kicsi csúnya és fiús.
Nem csak a nagyság, a forma is számít.
Kedves vivien ! Bár én elmúltam 30 , de a pici cicit és kis keszeg seggü lányokat szeretem. De hogy válaszoljak a kérdésedre : A nagyobb kufferal rendelkező lányokat azért szeretik , mert szexközben jól belehet remegtetni (mikor kutya pózban van) és ez ez ad egy plusz jó érzést a vele szexelő pasinak. Remélem most már érted! További szép napot !
És ne feledd nem mindenki szereti a nagy segget .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!