Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok? (kép...

Nagyon kövér vagyok? (kép lentebb)

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 6. 13:11
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
(K)(L)(L)(5.-ik:P:$
2010. febr. 6. 15:24
 42/53 anonim ***** válasza:
83%

Hello.

Szerintem a combjaid azok, amik vastagok. A hasaddal igazán nincs baj, esetleg egy kis felüléssel lehetne erősíteni. amint mondtam, szerintem igazán a lábaiddal kellene foglalkoznod.Egyébként formás alakod van :)

2010. febr. 6. 16:19
 43/53 anonim ***** válasza:
Elözővagyok: Egy titkor elárhulhatnál: Hogy tudsz ilyen baromi jó tus vonalat húzni ? :D
2010. febr. 6. 16:22
 44/53 A kérdező kommentje:

:DDD köszi hát nemtudom,de erre én is büszke vagyok.mindig megdicsérik:) viszont másnak nem menne :D

köszi a tanácsokat:)

2010. febr. 6. 17:12
 45/53 anonim válasza:

én is nagyon hasonlóan nézek ki, mondjuk én csak 170cm vgyok. az az érdekes, hogy magamnak ilyen külsővel egyáltalán nem tetszek, viszont a te képed tök jó, és azt mondom, hogy csinos vagy =D

ki érti ezt :/ =D

2010. febr. 6. 21:46
 46/53 anonim ***** válasza:
26%
1 ebből a szemszögből mindenkinek jo alakja van 2 dagadt vagy 3 képes voltál egy ilyen képet kirakni csájjje ???
2010. febr. 6. 21:52
 47/53 A kérdező kommentje:
Hát nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te.
2010. febr. 6. 23:12
 48/53 anonim ***** válasza:
Az utolsó kép tényleg érdekes... Olyan nincs, ami nem világos, nem grimaszolsz, mittomén? :D
2010. febr. 6. 23:30
 49/53 anonim ***** válasza:
Hallod Csajszi, én is 180 cm vagyok, mondjuk én 82 kiló, és nem azért, hogy magam nyugtassam, de csinos vagy. :)Komolyan. Persze, én is tudom, hogy én is fogyhatnék hasiból, comb, ilyesmi, de barátom így imád, szal senki nem sürget. :) Így most elhatároztam, hogy szépen lassan egy 10estől megszabadulok, kábé. :) Bár így kép alapján nem látszik, hogy rádférne egy 10 kilós fogyás, de ha magamból indulok ki, szerintem Te is megpróbálhatod, hogy leadsz pár kilót. Ne drasztikus koplalással, csak étkezz egészségesebben, és próbálj többet mozogni. Amúgy elárulom, hogy egy évvel ezelőtt én még 20kilóval több voltam, de hát a szerelem, meg az érettségi... Igazából semmit nem csináltam, nagyon kicsivel kevesebbet ettem, + minden este sétáltam 1-2 órát. És lám-lám. :) 18/L
2010. febr. 6. 23:35
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
nem dagadt vagy, hanem egy magamutogató kis lány :)
2010. febr. 7. 01:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!