Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Stereo Team Kreatív Fotóstúdió...

Valentina17 kérdése:

Stereo Team Kreatív Fotóstúdió? Lentebb a kérdés.

Figyelt kérdés
Behivtak 60 csajszit meghallgatásra.Azt mondták visszahívnak hármat akiről ugy gondolják.Engem is visszhahivtak.150.000 lenne a portfolia(200kép) szerintetek? ti hallotatok valamit erről a stúdióról?
2011. máj. 7. 22:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem elég durva. Én 70ezerért csináltattam a portfóliómat, és az 600 képet tartalmazott mindenféle stylist által kreált összeállításokból, volt sminkes, fodrász stb. Ráadásul ez nem is egy ügynökség, csak egy stúdió. Kifizeted, megcsinálják a képeket, aztán kezdj velük amit akarsz... Ráadásul nem is olyan híres-neves stúdió, hogy ennyi pénzt megérjen egy náluk készített portfólió...
2011. máj. 8. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!