21/53 A kérdező kommentje:
dehogy pontozlak le,igazad van.tudom h elég sok ez így:) próbálom leadni^^
2010. febr. 6. 13:27
22/53 A kérdező kommentje:
itt van rólam kép,ha ez fontos:S nem vagyok vmi szép.
2010. febr. 6. 13:31
23/53 anonim válasza:
Az első kép az nagyon jó, semmi baj az alakoddal, bejössz. A második kép kicsit világos, de ott is helyesnek tűnsz, szóval összességében jó csaj vagy, ne aggódj :);).
24/53 anonim válasza:
Én az olyan csajokat szeretem. akiken "van mit fogni", szóval szerintem jó alakod van!
25/53 anonim válasza:
nekem bejössz.és jóképű gyerek vok.sztem nem vagy kövér.egy 5-8 kilot ledobsz,bombázó leszel.
23/ff
26/53 anonim válasza:
kicsit beles vagy. én a helyedben hasról fogynék kicsit, és tökéletes lennél.
27/53 anonim válasza:
Nem vagy kövér kis husika vagy EMBEREK csak hasból nem lehet fogyni!!!
28/53 A kérdező kommentje:
köszi:$
2010. febr. 6. 13:44
29/53 anonim válasza:
ha elkezd hasra tornázni akkor lehet hasból fogyni. énis ezt csináltam. a hasam laposabb lett, de a többi részemről nem, vagy csak nagyon-nagyon kevés ment le.
30/53 anonim válasza:
nyugi a legtöbb srác oda van ezért az alakért :D csak 1 kis feszesítés sporttal és teljesen jó lesz ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!