11/53 anonim válasza:
Szerintem nagyon.. azonnal láss neki a Sóbert Norbi fogyókurának
12/53 anonim válasza:
tetszenél!:) de a bugyid azt miért toltad le?
13/53 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de mivel látszik, hogy hízásra hajlamos vagy azért nem árt vigyázni mert még pár kiló már gond lesz. Én csak tudom, így ránézésre hozzád hasoló testalkatom van és rendszeres mozgással igyekszem hogy lehetőleg ne gyarapodjak...
14/53 anonim válasza:
a 180cmen eloszlik ez a súly ,szerintem:)
15/53 A kérdező kommentje:
Mert ez a kép nem ide készült:D
De mivel ezt a kérdést mindenképp felakartam tenni nektek,így gondoltam felrakom ezt a képet.
2010. febr. 6. 13:22
16/53 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van a súlyod,a magasságodhoz tökéletesen passzol :)
Szerintem iszonyatosan szép szexi alakod van :)
Csak így tovább ;)
19/53 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok,örülök,hogy rendes válaszokat kaptam eddig.köszönöm:)
2010. febr. 6. 13:24
20/53 anonim válasza:
huh, lefogsz pontozni de 180hoz 80 kilo lenne az ideális. egészségügyileg is. persze nem mondom h nemet mondanék neked. :D de nem sok az a 6 kilot leadni, de sokkal esztétikusabb, szerintem. :) 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!