Szerintetek hogy nézek ki? Őszinte véleményt kérek!
Figyelt kérdés
Képek rólam:
Létszi mondjatok vélemény,sokat számítana :)
amúgy 13 vagyok.
2010. febr. 6. 11:17
31/38 A kérdező kommentje:
amúgy köszike :) (utolsó kommentáló)
2010. febr. 6. 18:43
32/38 anonim válasza:
nehogy vasald a hajad:) szép leszel:) 19F
33/38 anonim válasza:
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34/38 anonim válasza:
Utolsó válaszoló anyád FUUUUJJJJ :) Ne hallgass rájuk igen is szép vagy főleg arra a 13 éves kis lányra hogy szoli.. smink stb stb a hajad hoz ne nyúlj jó ez így a hogy van igaz egy képből nem lehet se megismerni se megítélni egy embert nagyon szép lány leszel amikor már kicsit idősebb leszel :D nem úgy értem hogy most nem vagy szép csak nah mindegy tod hogy értem :D 16/L
35/38 anonim válasza:
Szerintem se vasald a hajad,egyrészt mert tönkreteszi a hajat,másrészt te így vagy szép,göndör hajjal.Szerintem különlegessé tesz.Aki pedig azt tanácsolta h menj szoliba....hát no comment.13 évesen tök fölösleges szoliba járni.Szép arcod van,de még biztosan alakulsz,fejlődsz majd.Szerintem is kicsit az öltözködésen változtathatsz,de így sem gáz.Aranyos vagy,és nagyon szép nő lesz belőled,a sminkeléssel pedig ráérsz még.Az én osztályomban sem sminkeltük magunkat 13 évesen.
17 L
36/38 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
rendesek vagytok :)
2010. febr. 7. 12:36
37/38 anonim válasza:
az első és harmadik képen azt hittem fiu vagy bocsi :) a negyediken meg ugy nézel mint aki gyilkolni készül,de hát ez csak az én szerény véleményem
38/38 anonim válasza:
szerintem az átlagosnál egy kicsit rosszabb.. xD
a szemöldöködről meg ne is beszéljünk.. pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!