Szerintetek hogy nézek ki? Őszinte véleményt kérek!
Képek rólam:
Létszi mondjatok vélemény,sokat számítana :)
amúgy 13 vagyok.
11.24: miért akarod feltétlenül mai divatcicává alakiítani? és 13 évesen miért kellene alapozóznia magát?? hidd el, ha megcsinálja ezeket a hajvasalást, meg sminket, amit írtál, semmi különleges, bájos nem lesz benne, pont olyan lesz, mint a nagyátlag... szánalmas...
kérdező: így vagy szép, ahogy vagy! ne változtass magadon semmit, senki kedvéért, minden 13 éves lánynak így kellene kinéznie, nem pedig vasalt hajú, agyonsminkelt partikur.vaként! nagyon aranyosan tudsz nézni, az arcod meg a hajad is gyönyörű (olyan ritkák ezek az angyalfürtök, én ki nem vasalnám a helyedben, max csak alkalmanként a változatosság kedvéért :), ha vársz még 3-4 évet, az összes pasi odalesz érted :)
ne rontsd el az egyéniséged senki kedvéért, még a divat kedvéért sem, ez vagy Te, és jól nézel ki, úgyhogy ne szégyelld! :)
L.20
Szerintem aranyos vagy :)
Egyetlen kivetni való a hajaddal van :$ Említették már, szerintem is kérj tanácsot ;)
Az agyonsminkelt csajok nekem pl. nem jönnek be, én jobb szeretem ha természetes, még ha nem is olyan szép, mint sminkel.
A hajvasalásról vélemény: ne tedd tönkre a hajad.
Szép az arcod:)
Egyébként kicsit különleges vagy azzal,hogy nem sminkeled magad,nem vasalod a hajat és van kisugárzásod:)
Szerintem ne csinálj semmit,csak várj pár évet.Hidd el 2-3-4év és a pasik csak bomlanak utánad:)
Maradj ilyen,mert így egy kedves,jó kisugárzású,szép lányt látunk.
15/L
köszi mindenkitől a kommenteket :)
és tudom,nem nagyon birom én sem a hajam,még nemrég lett levágva,de szoktam alakítgatni :)
vasalni 1x próbáltam de egy szar lett belőle szóval maradok az átlagos hajamnál.
a sminkelésdsel pedig szerintem is még ráérek..
mégegyszer köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!