Szerintetek hogy nézek ki? Őszinte véleményt kérek!
Képek rólam:
Létszi mondjatok vélemény,sokat számítana :)
amúgy 13 vagyok.
Nem vagy csúnya, inkább átlagos. De egy tizenhárom éves még fejlődik, tehát 20 év felett már lehet véleményt mondani, akkor már egy kialakult nő leszel.
Én is jobban nézek ki most (25), mint tizenhárom évesen.
szerintem szép vagy mosolyogjj többet :) és fotózási szempontból az utolsó kép a legjobb :)
amúgy lány vagyok :D:D de a kisugárzásod nagyon jó :)
a testalkatod az jó sztem
az arcod ojan sápadtnak tűnik mindig ijen vagy csak pont ojan képek vannak fent? (nem az 1. képre gondoltam)ha igen akk egy kis alapozó segithet
és sztem a hajad más vazonra vágasd le kérj tanácsot a fodrászodtól vagy ha nem akarod próbáld ki kivaslni a hajad :D
nem akartalak megbántani ha úgy vennéd ki az irásomból csak a véleményem mondtam
15/L
nem vagy olyan csúnya. és tényleg mosooly :D
az utsó képen, nagyon jó a beállásod, de kcisit fura, ja és a ruhád is nagyon jó az utolsón (:
"Létszi mondjatok vélemény,sokat számítana :)"
Az "légyszi" és "véleményt" :)
Amúgy egy átlagos kislány vagy. 13 évesen kicsit korai azon aggódni, hogy szép vagy-e, tekintettel arra, hogy csak ezután kezd igazán kialakulni a kinézeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!