Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki az aki már próbálta Avon-bó...

Ki az aki már próbálta Avon-ból az új Advance Techniques hajápoló termékeket? (Véleményt kérek)

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyiket? Az arany kupakost? A szérum épp a fejemen csücsül:) Egyébként puhábbnak érzem a végeit.
2010. júl. 30. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
a hajvégápolót és a kék töredezett hajra való pakolást használom most... állítólag a szilikonos hajvégápoló nem tesz valami jót a hajnak..én még ezt az üvegcsét elhasználom és majd váltok. a pakolást szeretem. :) a sampon sem rossz, nem lett tőle zsíros a hajam, semmi különös. fésűjét is használom. szija=)
2010. júl. 30. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
én most rendeltem hajbalzsamot :)
2010. júl. 30. 14:59
 4/5 anonim válasza:
Én próbáltam már sok avont de ezt nem.Én váltottam bio-ra (bema és HC) avonok helyett mert igaz az előző hozzászólások egyike,nem tesz jót a szilikon a hajnak sem pedig a samponokban lévő sodyum lauryl szulfát. Utóbbi egy durva zsíroldó ami jól habzik és autószerelők is használják zsírtalanításra. Nos,én ezt megtaláltam az avonos intimtusfürdőben is, úgyhogy részemről ennyit az avonról.
2010. júl. 30. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Uhh én használok Avon intimlemosot az a cseresznyés illatú...

Szeretnék venni hajdúsító sampont, az új termékmből.. és nem tudom hogy most meg vegyem-e vagy ne...

Amúgy a régi az a kék töredezett hajra való pakolás az igen az nagyon jó, nekem is volt :)

2010. júl. 30. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!