Mik a tapasztalaitok az Avon Advance Techniques hajápoló szérumról (sérült, töredezett hajra, fényesebb haj. )?
Én használom, és nagyon puha, fényes lesz tőle a hajam. :)
15/L
Azon a részén a hajadnak, ami töredezett, csak az ecetes olló segít. És amíg nem vágod le, addig ahol letörik, ott újól szétnyílnak a hajvégek, és még feljebb fog törni, így egyre rövidebb és töredezettebb lesz a hajad.
Az ilyen hajápolók azokon a részeken tudnak segíteni, amik még egészségesek, hogy ne száradjanak ki és kezdjenek el töredezni, ha tudod, hogy a hajad hajlamos ilyesmire.
Amúgy konkrétan én az avon termékeket nem tartom túl jó minőségűeknek. Ha ez a hajápoló az, ami ilyen pumpás, akkor az annyi, mint halottnak a csók, én olyat használtam. De a samponokkal és a balzsamokkal sem voltam megelégedve, úgyhogy nem is használtam sokáig egyiket se..
Köszi
csak a katalógusba írva volt hogy segít az ilyen problémán meg egy kép is volt hogy összezárja a hajvégeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!