Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kombinált bőrre melyik? AVON...

Kombinált bőrre melyik? AVON Clear Skin vagy Solutions?

Figyelt kérdés
Mindkettőből a zöldön gondolkodom. Melyik a jobb?
2011. okt. 23. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy kombinált a bőröd?
2011. okt. 23. 13:02
 2/12 A kérdező kommentje:

1. Mert T-zonában zsíros, miteszeres.

2. Mert a kozmetikus is azt mondta.

2011. okt. 23. 14:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Így már ok :) De ha jársz kozmetikushoz miért nem kérsz tőle krémeket? Az avonos nem a legjobb megoldás...

Egyébként nem mindenkinek kombinált a bőrtípusa, pl. az enyém hiába zsírosodik a t-vonalban, akkor is vízhiányos a bőröm. Ezért is jobb, ha professzionális készítményeket használsz.

2011. okt. 23. 14:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is avonos cuccokat használtam egy időben, csak én fehér teás arctisztítót és tonikot. Nagyon szép lett tőle a bőröm, nem sokkal drágább szerintem, mint ezek:)
2011. okt. 23. 16:22
 5/12 A kérdező kommentje:

Mert a kozmetikusom Ilcsi cuccokat használ. Ki nem állhatom...

16:22 melyik az a fehér teás? forgalmazzák még? A solution az zöld teás...

2011. okt. 23. 19:11
 6/12 A kérdező kommentje:

Ja igen, azt elfelejtettem, hogy szerinte az Ilcsi lenne a legjobb a bőrömnek...

Vagy bármilyen kombinált bőrre való cucc.

Most Clean&Cleart használok, vagy 2 éve. Eddig szuper volt, szép lett tőle a bőröm, de most már nem használ...

2011. okt. 23. 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Az Ilcsi tényleg nagyon jó, csak természetes anyagok vannak benne. Mikor kozmetikus suliba jártam elmentünk az Ilcsihez gyárlátogatásra. Hatalmas élmény volt!

De ezek a készítményeket csak kozmetikuson keresztül tudod megvenni.

2011. okt. 23. 19:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Tudom, már vettem 1x, de utálom az állagát, illatát...

Annak idején azért választottam ezt a kozmetikust, mert ő volt az egyetlen, aki nem Ilcsi cuccal dolgozott.

Sajnos beállt a sorba...

2011. okt. 23. 20:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Én sem Ilcsivel dolgozom. Nem tudnám elhasználni, és a vendégek sem biztos, hogy mrggfizetnék... De szerintem messze lakunk egymástól. Én somogyi vagyok.
2011. okt. 24. 07:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is vegyes a bőröm.Nekem egyik sem volt jó a lehetőségeid közül,főleg nem a Clearskin,borzasztóan zsírosít.A másiktól meg kipattogtam.Nekem a körömvirág krém vált be.
2011. okt. 24. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!