Aki használta már, annak milyen véleménye van az Avon Solutions Complete Balance termékekről?
Figyelt kérdés
A problémám tipikus T-zóna zsíros, máshol normál. Sok mindent kipróbáltam már, eredmény persze semmi.
Most ezzel a termékcsaláddal szeretnék egy próbát tenni, kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
29L
2011. aug. 26. 08:50
1/1 anonim válasza:
Szia!
Ugyanilyen a bőrtípusom, néhol még vízhiányos is. Nekem a nappali krém bejött, egy ideig valóban mattít, kellemes az illata, hamar felszívódik, ahol kell hidratál. Az éjszakai zselét viszont a bőröm nem szerette,(kellemetlen érzés volt rajta) nem is használtam el. A mattító tonik szóra sem érdemes...tényleg semmit nem használ, igaz nem is árt...ebből a termékcsaládból én csak a nappali krémet használom, a többi szóra sem érdemes tovább...:-)
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!