Valaki tud infót szolgáltatni a modellkedésről?
Jővőre szereték elkezdeni egy modell tanfolyamot,addig viszont igy neten keresztül nézelödőm, olvasgatok.Ám nem találok sajnos semerre ilyen cikkeket, amik a modellkedésről szolnának.A 100* szép-ben olvastam, hogy foglalkoznak a modellkedéssel, de sajnos az csaj az 5. résztől van meg.Valakinek a többi nincs meg?Esetleg valakinek valami jó cikke, vagy valami blog, honlap ahol erről többet megtudhatnék?
(l/13)
Szia!
Először jelentkezz castingra egy jobb nevű ügynökséghez (21 Europemodelst semmiképp ne próbál, ajánlom a Diamond Models Rivercastet, az ArtModelst és a Free Facest) Ezekhez a honlapjukon van útmutatás, hogy hogyan jelentkezz castingra. Kapsz időpontot, odamész és ha megfelelsz az elvárásoknak akkor kapsz szerződést (beszélgetnek veled, képet készítenek rólad ált. egy egész alakos és egy portré, megnézik a fogaid és a járásod). De ezzel munkát még nem kapsz, ez lehetőség, hogy biztosítsanak neked profi fotóst és profi tanfolyamot: ezt persze anyagilag neked kell állnod (tanfolyami díj kb 80 ezer Ft, portfolió 50- 200 ezer Ft). Ha ezek megvannak, akkor lehet jelentkezni munkára, de ehhez az is kell, hogy meglegyen a magasságod (minimum 170 centi, de komolyabb munkákhoz 173 cm felett) illetve kicsi mell és légies karcsúság.
Remélem segítettem.
21/L
Az utolsó válaszoló vagyok: én csak regisztrált modell voltam a rivercastben (a jelszó még megvan az oldalukhoz ahol a munkákat kínálják :) ), de a suli, és a párom miatt nem modellkedhettem, pedig elő akartam teremteni a pénzt a tanfolyamra. Ez pár éve volt, azóta már 21 vagyok és csak 170 centi, én lemaradtam a dologról, az egyetemmel összeegyeztetni nem tudom.
Nekem sem voltak teljesen szabályosak a fogaim, de mondták, hogy nem akadály, fogszabályzós modellt meg sokszor keresnek!
Jó ilyen korán elkezdeni, mert a legnagyobb modelleket is 13-15 éves korukban fedezték fel. A testalkatod teljesen jó, még simán nőhetsz 10 centit is. :) Ha mész a castingra akkor ki fognak veled töltetni egy papírt, arra csakis valós adatokat adj meg (pl. ne csalj a mellbőségnél, rendesen mérd meg a testmagasságod, mert ezért harapnak! :)). Csinálnak majd rólad fotókat, ezeken lágyan mosolyogj (az mutat a legjobban) és csinos alakot mutató ruhát vegyél fel, natúr legyen a sminked (már ha sminkelsz).
Ha van még kérdésed írj! ;)
És sok sikert!
Nagyon szívesen. :) Megértem szüleidet, ha még egy évet visszatartanak. Lehet úgy jobban jársz. ;) Sulihoz sok sikert, én 8 osztályos gimibe jártam! :D Az e-mailemen bármikor elérsz: wake_umc@graffiti.net
pussz pussz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!