Tudto k weboldalakat, ahonnan mindent megtudhatok a modellkedésről?
egyetem mellett:)
Adottságok...hát most állt fel egy nagyon furcsa helyzet,amikor ugye kezdenek áttérni a kicsit hogy is mondjam formásabb lányokra.MAgasságod legalább 175 legyen meg,ha csak fotómodell lennél lehet kevesebb is de azzal nem lehet sokra vinni.Mármint azzal a magassággal.
Kifutóra általában 180 és afelett.nekem mákom van 173 vagyok és kapok munkákat.VAgyok hozzá 52 kiló nálam vannak vékonyabbak és kicsit teltebbek is.Zsír ne legyen rajtad.Ha van irány a konditerem izommá alakítani.
90-60-90--ezt mondják olyan határnak ami felett nem vesznek fel senkit.
Az a lényeg hog arányos legyen a tested és karakteres arcod.Itt nem szépségkirálynőket kerenek,hanem egyedi vonású lányokat és akinek nagyjából minden jól áll.Akkor jársdz jól ha olyan alkat vagy mint én,hogy ehetsz bármit nem látszik rajtad.Divatbemutatók után rendszerint pizzériában vagy a mekiben eszem és eresztem ki a gőzt:).szokták mondani,hogy kék szeműek előnyben vannak,hát szerintem nem igaz,mert pl Görög Zita hatalmas fekete szemű nő és milyen sikeres lett.
De az biztos hogy celeb modellek árnyékában nehéz élni...gondolok itt Zimány Linda ,Horváth Éva,Dukai Regina.A legtöbb magyar modell jobb náluk,de az ő nevükkel meg el lehet adni egy egész márkát.
Azt el kell fogadnod,hogy van akinek megkötik a szerződésébe,hogy nem vágathatja le a haját,de még a szemöldökét se szedetheti másmilyenre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!