Mit gondoltok a modellkedésről, titeket is szólítottak már le az utcán, hogy nem-e szeretnétek modellkedni?
Igen, szólítottak már le, de nem éltem a lehetőséggel. : D
Egyébként nem vagyok az a fajta lány, aki modellkedne, de nem vagyok rossz véleménnyel azokkal az emberekkel, akik csinálják.
:)
14/L
2. vagyok.
Engem az Avonosok szólítottak le. Felírták a nevem, és a szüleim tel.számát. Azt mondták, hogy lesz egy fotózás, ingyenes.
Felhívták anyum, mondták Neki, hogy úgy lenne, hogy elmegyek egy fotózásra. Megcsinálják a sminkem, adnak ruhát. Mindez ingyenesen.
Na de: ide kéne jönnie anyumnak is, ahol megbeszélik Vele a továbbiakat. Tehát: ezután kell egy portfólió, ami minimum 64 000 ft.
És ez legkisebb összeg.
A végén pontosítottak, hogy nem Avon, hanem egy ügynökség, ami terjeszti a képeim, pl Avonnak. De videoklippekbe is be lehet kerülni. Ezen keresztül lehetett bekerülni a Majka klipbe is. :)
k
Utolsó vagyok. Bocsi, véletlen elküldtem, de nem fejeztem még be. :$
Tehát:
nem vállaltam el, de olvasgattam és nem voltak az ügynökségről rossz véleményről.
De közelse biztos, hogy Téged is ez kért fel, tehát érdemes vigyázni.
Ezután egy másik is felkért...látszott, hogy nagyon gagyi, talán átverés.ű
Szerintem, mielőtt bármit is elvállalnál, olvass utána! :)
Remélem segítettem! :P
Ja és ha elvállalod, sok sikert! ;)
Engem nagyon sokáig zaklattak telefonon, miután megadtam egy cégnek. Suliban futottunk össze két modellcsajjal, valamilyen lánc szerű beszervezkedési emberkék voltak. Ennek a mondatnak semmi értelme, de nem tudom megfogalmazni.
De nem mentem, pedig több helyről is kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!