ELMÉLETI KÉRDÉS. Elromlott bankautomata folyamatosan szórja a pénzt. Ilyenkor a pénzt meg lehet tartani, vagy vissza kell szolgáltatni a banknak?
elméleti kérdés:
elejtesz egy 20.000 -est, én is te is észrevesszük persze, én felveszem és elsétálok. szerinted?
Mivel ismered a tulajdonost, ezért vissza kell szolgáltatnod. Nem tudom sajnos biztosan amúgy minek minősül, ha elviszed, de szerintem rosszhiszemű hibás bírtokossá válnál vele. Az pedig nem jó :)
Ha erre járna egy jogász érdekelne a véleménye:) Szerintem rosszhiszemű, mert tudja, hogy nem ő a tulajdonos és hibás a birtok, mert clam szerez...ez így van?
Ha összeszeded a pénzt és a kamera sem vett fel (mert elromlott az is persze:) akkor ügyes voltál és kuksolhatsz szép csendben közben azon filózol álmatlan éjszakáidon ,h mikor jönnek rá , h nálad a pénz.
De ha elkapnak , amikor meg akarsz lépni vele ,akkor neked annyi.Karpercet is kapsz majd, szép fényeset.
De mondjuk ha beszólsz nekik a banka , h némá mi van itt akkor talán kaphatsz tőlük egy kis barátságos hátba veregetést esetleg némi aprót:)
De a leggázabb az ha látod , h más lelép a zsozsóval simán és te meg ottmaradsz a semmivel mert ügyetlen voltál újfent:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!