Jut nő, de ha több jut az csak jobb! :) Mellesleg minden pasi szexmániás és egy nő értékelésénél fontos szempont (és persze mindig jelen van), hogy ki mit vállalna be vele. Valahol ez is egy pozitív visszajelzés.
Én pl örülnék ha egy csaj azt mondaná, hogy nem én vagyok álmai lovagja de azért izgatja annyira, hogy rám másszon. :D
Ja és mellesleg nem kínáltam fel semmit!!! Csak vázoltam a tetszésem mibenlétét! :)
Nagy különbség! :)
"Jut nő, de ha több jut az csak jobb! :) " Haver... Na de ilyen???
Bár ízlések és pofonok.
Akkor ez is a "megdu.gnám de csak egy zacskóval a fején" történethez hasonló? :D Amolyan "legyen egy jó napja lefekszem vele" dolog? :DDDD
Az utolsó mondatodra: Én szoktam ilyet. De az az: egynek jó, ha nincs más - kategória. Amikor úgy vagyok vele, hogy "nah ennek a napnak már úgyis mindegy...". Szóval szerintem az ilyennek annyira ne örülj, mert nem becsülnek meg eléggé. MOndjuk ha ez épp nem érdekel csak a szex része akkor persze sz.rni rá :DDD
00:46 Hajajj, micsoda világméretű különbség! :DD Attól mert most másképp fogalmazol a végeredmény szinte ugyanaz.
ma 10:34
Egy fényképről nem fogod látni a vonzerejét a csajnak! Se azt hogy fog a szemedbe nézni, amikor kettesben maradtatok és tengernyi szabadidőtök teljes tudatában mosolyogtok egymásra.
Persze lehet h nem így lenne, de miért ne?
Amúgy meg a csaj egyáltalán nem csúnya. Átlagosan szép lány. A lába között pedig szériatartozék a menyország kapuja, amit a személyisége, vérmérséklete is még tetézhet! ;) Csak jól járhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!