"Ha már annyira magányos vagy, hogy a tükör készít rólad képet, akkor talán ideje elgondolkodni, ez a világ felzabálja az agyad és utána a szíved"
Fankadeli - Máshogy is lehet
Ajánlom neked is, magadra ismersz benne.
Nekem bejön. :)
De komolyan.
Szerintem szép!
Alapból én látom benne a szépséget. Nagyon jó képeket lehetne készíteni róla, mert szimmetrikus az arca, és szép a bőre, viszont ez a fénykép iszonyat. (bocs, fényképész vagyok)
Nagyon rossz beállítás. (ami nem csoda, hisz mobillal készült tükörben...) Igénytelenül elkészített kép, nagyon rossz megvilágítással(az álla alatt hatalmas árnyék, ami azt a hatást kelti, mintha természetellenesen fent lenne az áll, pedig nem) rosszul igazított hajjal(úgy látom szándékosan, ami mégjobban rontja az összehatást), nyaka-kitekert pózban, és nem a kamerába nézve, hanem a telefon kijelzőjét bámulva (ismét egy hatalmas mínuszpont összhatásilag).
Szép lány, de ha egy filmsztárról készülne ugyanilyen kép, az se lenne jobb... Kár a fényképért.
én először fiunak hittem
szerintem ocsmány, nagyon rossz ez a haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!