Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány?

Szerintetek szép ez a lány?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 4. 23:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már annyira magányos vagy, hogy a tükör készít rólad képet, akkor talán ideje elgondolkodni, ez a világ felzabálja az agyad és utána a szíved"

Fankadeli - Máshogy is lehet

Ajánlom neked is, magadra ismersz benne.

2010. febr. 5. 00:27
 12/38 anonim ***** válasza:

Nekem bejön. :)

De komolyan.

Szerintem szép!

2010. febr. 5. 00:29
 13/38 anonim ***** válasza:

Alapból én látom benne a szépséget. Nagyon jó képeket lehetne készíteni róla, mert szimmetrikus az arca, és szép a bőre, viszont ez a fénykép iszonyat. (bocs, fényképész vagyok)

Nagyon rossz beállítás. (ami nem csoda, hisz mobillal készült tükörben...) Igénytelenül elkészített kép, nagyon rossz megvilágítással(az álla alatt hatalmas árnyék, ami azt a hatást kelti, mintha természetellenesen fent lenne az áll, pedig nem) rosszul igazított hajjal(úgy látom szándékosan, ami mégjobban rontja az összehatást), nyaka-kitekert pózban, és nem a kamerába nézve, hanem a telefon kijelzőjét bámulva (ismét egy hatalmas mínuszpont összhatásilag).

Szép lány, de ha egy filmsztárról készülne ugyanilyen kép, az se lenne jobb... Kár a fényképért.

2010. febr. 5. 00:35
 14/38 anonim ***** válasza:
Szép pofija van de az arckifejezése nagyon közömbös és már szinte sértően zárkózott. Emberutálat tükröződik az arcán.
2010. febr. 5. 01:30
 15/38 anonim ***** válasza:
sztem lehet h szép, de ez a kép nagyon szar.
2010. febr. 5. 01:53
 16/38 anonim ***** válasza:
Az alapanyag nem rossz, csak ki kéne hozni belőle valamit. Meg nyilván a kép is úgy van megszerkesztve, hogy előnytelen a számára. De simán csini csajt lehetne belőle faragni, mert nem csúnya az arca.
2010. febr. 5. 10:25
 17/38 anonim ***** válasza:
Majd ha felnő lehet hogy szép lány lesz belőle,de most még nagyon kislányos.
2010. febr. 5. 12:38
 18/38 anonim ***** válasza:
széép:)
2010. febr. 5. 14:57
 19/38 anonim ***** válasza:
csúnya:)
2010. febr. 5. 15:30
 20/38 anonim ***** válasza:

én először fiunak hittem

szerintem ocsmány, nagyon rossz ez a haj

2010. febr. 5. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!