Szerintem nagyon szép szája van, egyedi az arca is, és megvannak rajta a sajátos kis hibái is, nem kell mindig a tökéletességre törekedni...ilyen elven mindegyikünkben van valami hiba, mert senki sem tökéletes.(bár a kép nekem sem tetszik)És többet mosolyogj!!! A mosoly mindenkit szebbé tesz;)
És százszor szebb vagy, mint én!!:)
Látom lecserélted a fotót egy még rosszabbra. :)
Átlagos lánynak tűnik, de még mindig fenntartom hogy szivesen lefeküdnék vele, és úgy kényeztetném ahogy még soha senki. ;) Persze a csaj nem az esetem, így kép alapján. :D
Előző. Nem semmi arc lehetsz, ha így felkínálod szolgálataidat egy ilyen csajnak... :DDD Neked nem jut nő vagy mi van? Vagy ennyire ronda vagy? :D Vagy csak szimplán hülye és szexmániás? Kész vicc.
Én is észrevettem, hogy lecserélted a képet, ez a kép még színvonaltalanabb, mint ami eddig volt.
Szerintem ez a legértékelhetetlenebb kép amit valaha a neten láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!