Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek ilyesmi (lentkép)...

Akinek ilyesmi (lentkép) sulitáskája van az órán hova teszi?

Figyelt kérdés

[link] főleg az 1-es és 3as de csak h értsétek milyenre gondolok.

tehát ugye a sima hátizsákot az ember leteszi a földre a lába mellé.. de azért egy ilyen táskát.. hát nemtom.. akinek ilyesmi táskája van hova teszi?

2010. febr. 4. 20:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nah.! már bocs. de van pénzem rendes iskola táskára. van is. csak azt már unom.. és ezek a táskák sokkal jobban tetszenek. és csajosabbnak is tartom őket akármilyen hátizsáknál..
2010. febr. 4. 21:05
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Nekem mindig annyi cuccom volt középiskolában meg általánosban is, hogy egy ilyen táska nem bírta volna el, ráadásul el se fért volna. Egy rendes hátitáska funkcióját tekintve sokkal jobban megfelelt, és ráadásul erősebb is volt. A vállaim és a hátam egyenlő mértékben volt terhelve, nem ferdült el a gerincem, aminek azért 25 évesen örülök. :-)
2010. febr. 4. 21:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon csinos nőies, ám ugyanakkor strapabíró hátitáskák is (ilyen anyagokból is), amik jobban megfelelnek iskolatáskának, a gerinc meghálálja hosszú távon.
2010. febr. 4. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk szinte mindenki ilyen táskával jár suliba. Tény, hogy ez nem iskolatáska, ebben egyet értek egy előzővel, de mégis ezt használjuk. :D Mert jobban néz ki... Bár mikor egy nap 9 órám van és 20 kiló könyvem, akkor természetesen én is a sportos verziót választom. De amúgy én utolsó előtti padban ülök, mögöttem egy srác ül egyedül egy padban, mindig odarakom mellé a padra... :D Vagy ha nagyon muszáj, akkor lerakom a földre, pár alkalomtól nem lesz baja, legfeljebb kicsit poros lesz az alja... :D
2010. febr. 4. 21:25
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
Én is ilyet hordok, és simán a földre teszem, bár azért úgy, hogy ne legyen megtaposva:) 18/L
2010. febr. 4. 21:32
 16/22 anonim ***** válasza:
30%
De jó egyeseknek,hogy nincs semmi problémájuk,és ilyen hülyeségeket kérdeznek,csupán azért,hogy tudjanak valamit kérdezni!Irigyellek,komolyan..
2010. febr. 5. 00:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én egyáltalán nem járnék ilyennel suliba. Eléggé hülye divat. Remélem nincs sok cuccod, mert hamar elferdülsz tőle. Nálunk is sokan hordtak oldaltáskát meg ilyeneket, látszik is rajtuk az enyhe gerincferdülés.
2010. febr. 5. 12:45
 18/22 anonim ***** válasza:
A divat az divat ugyibár,és kész :) szarni az egészségre,ha más is ilyenbe feszít,nehogy lemaradjanak má' a csorda mögött :D
2010. febr. 5. 16:31
 19/22 A kérdező kommentje:
semmi közötök hozzá h én milyen táskát hordok és hogy miért!! kaptam rá megfelelő válaszokat a KÉRDÉSemre azokat köszönöm. a másféle véleményt meg tartsátok meg magatoknak mert engem nem érdekel.! az meg h ki milyen kérdést tesz fel az mindenkinek a magánügye. engem ez érdekelt ezt kérdeztem meg. téged biztos más érdekel ezért nyilván egy olyan kérdést teszel fel. ezen felesleges is problémázni.
2010. febr. 5. 17:12
 20/22 anonim válasza:

Hol élnek azok,akik azt mondják,hogy ez nem iskolatáska és,hogy nem sokan hordanak ilyet?:O

Most nem azért,de szinte minden csaj ilyet hord és egyáltalán nem azért mert divat,hanem mert ez tetszik!

Nekem is hasonló van,én pl már öt-hatodikos korom óta nem hordok rendes iskolatáskát,hanem mindig félvállasak voltak!

Bocs az OFF ért,de aki ez állítja az tényleg nem tudom,hogy hol él...:S

És,hogy a kérdésere is válaszoljak:

Én vagy a székemre akasztom fel vagy pedig a padom tetejére teszem fel,a pad szélére,helyem is marad és teljesen kényelmesen tudok írni is meg minden.

Nagyon ritka az,amikor a földre teszem le!

üdv!

2010. febr. 5. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!