Van egy csomó ruhám amiket már nem fogok hordani, és nem szeretném kidobni őket így valahová le lehet adni vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Nyíregyi vagyok!2011. okt. 24. 16:07
2/7 anonim válasza:
Ha nem használtad őket kérdezd meg egy használt ruha kereskedés boltban; nem tudom Nyíregyen mi van, de nálunk a nagyobb boltok előtt van ilyen konténer ezeknek a ruháknak (pl.: Tesco)
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok ismerős arrafelé, de sok helyen van Vöröskeresztes konténer (pl nagyobb áruházak előtt, nálunk a polgármesteri hivatalnál is van). Ezen kívül ha van a városotokban valamilyen karitatív szervezetnek kirendeltsége (pl vöröskereszt, máltai szeretetszolgálat), esetleg van ilyen családsegítő- jellegű intézmény, ott mindig szívesen fogadnak ruhaneműt és egyéb adományokat is.
4/7 anonim válasza:
tarts turka bulit. hivd át barátaidat barátnőidet és mindenki hozza el ami neki nem kell, csereberéljetek, majd a maradékot meg szerintem add a vöröskeresztnek.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Milyen méretűek?tudnál róluk privátban képet küldeni?Lehet,hogy érdekelne.Én is nyíregyi vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
S-es a legnagyobb de egyik sem olyan nagy méret az alkatomnak köszönhetőleg, és a nagy részét ki is nőttem, nem tudom érdekel-e még így.
2011. okt. 27. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!