Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek ilyesmi (lentkép)...

Akinek ilyesmi (lentkép) sulitáskája van az órán hova teszi?

Figyelt kérdés

[link] főleg az 1-es és 3as de csak h értsétek milyenre gondolok.

tehát ugye a sima hátizsákot az ember leteszi a földre a lába mellé.. de azért egy ilyen táskát.. hát nemtom.. akinek ilyesmi táskája van hova teszi?

2010. febr. 4. 20:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
53%
Ugyanoda, esetleg a székre akasztja ha van olyan hosszú bigyója. De szerencsére nem sokan hordanak ilyeneket.
2010. febr. 4. 20:29
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk általában van még a teremben egy csomó pad és szék,na én oda szoktam tenni.Meg én elől ülök és az első pad előtt van egy polcos szekrény oda is fel szoktam rakni,vagy az ablakpárkányra (a kabátom mellé),de az is elég széles,oda szöktünk szünetbe ülni:)Néha meg leteszem a földre.
2010. febr. 4. 20:30
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
Ez iskolatáska?? :DDDDDD
2010. febr. 4. 20:32
 4/22 A kérdező kommentje:

"De szerencsére nem sokan hordanak ilyeneket"

Miért gáz vagy mi baj van velük? :O

2.nak köszi :)

5/22 anonim ***** válasza:
71%
Simán le a földre. Vagy van ilyen akasztós kis pöcök a padon arra szoktam ráakasztani de még így is leér a földre. 2000Ft-ért vettem már 2. éve ez hordom a suliba és még semmi baja. De szoktam úgy is hogy odahúzok egy széket és arra pakolom le a lábam meg a táskám.
 6/22 anonim ***** válasza:
40%
Ez nem iskolatáska... :-DDDD
2010. febr. 4. 20:41
 7/22 anonim ***** válasza:

simám a földre nem lesz semmi baja...persze nem csak oda kell dobni.vagy felakasztod a padra vagy lerakod egy üres padra vagy a székre akasztod

amúgy meg egyátalán nem gáz nálunk sokan hordanak ilyeneket,pl. én is csak mondjuk ne szabadidőt vegyél fel hozzá, akkor gáz:D

2010. febr. 4. 20:43
 8/22 A kérdező kommentje:
bocs. akkor sulitáskaként használt nem sulitáska :DDDDDD
2010. febr. 4. 20:44
 9/22 anonim ***** válasza:
42%
Én sajnálom azokat akiknek rendes táskára sem telik és ilyet kell hordaniuk. De a földre nyugodtan letehetik, nem lesz semmi baja.
2010. febr. 4. 20:47
 10/22 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg sokan hordanak ilyesmi válltáskát.Nálunk alig van pár csaj az osztályban akinek ez a sima hátitáskája van. Amúgy sokkal nőiesebb egy válltáska,mint a hátizsák.Vannak olyan ruhák,pl szövetkabát amihez nem is mennek,vagyis elég furán nézni ki egy sportos hátizsákkal.Bocsi az offért.
2010. febr. 4. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!