Lehet szebb egy smink nelkulli lany mint egy kisminkelt?
Általános iskolás vagy. Semmi szükséged a sminkre...ráérsz majd 16-17 évesen.
Nálunk meg sem engedték általánosban. A tanár kizavart, hogy le kell mosni, ha valaki sminkelve jött suliba.
Az állandó smink pedig valóban tönkre teszi a bőrt. Volt osztálytársaim 13-14 éves koruk óta sminkelnek, eléggé keményen... Vakolat ami rajtuk van... láttam már őket smink nélkül, borzasztóan megöregedett a bőrük.
Míg én hidratáló krémet használok (elég száraz a bőröm), meg korrektort ha épp szükség van rá. Illetve szempillaspirál és egy kis smink, de tényleg nem sok.. Hát még mindig elkérik a személyimet. A volt osztálytársaim meg mint a kiélt ribik. (a sminkelésükhöz illik az öltözködésük) Van amelyiket simán 30-35 évesnek nézném.
25N
Megértem, hogy különcnek érzed magad...sajnos egyre hamarabb fel akar nőni mindenki. Egyre fiatalabban kezdenek sminkelni a lányok, buliba járni a fiatalok.
Túl korán kezdik a szexuális életet, mindenki felnőttnek hiszi magát. Holott 12-14 évesen még nagyon nem erről kéne szólnia az életnek.
A szüleid jót akarnak neked, nem szeretnék, hogy te is beállj a sorba, azok közé, akik túl hamar akarnak nagylányt/nagyfiút játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!