Nubuk bőrcipőből hogy szedjek ki makacs foltot?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy világosbarna színű nubuk bőr cipőt és tegnap vettem fel először és került rá valami fura folt útközben, nem tudom mi lehetett az, úhy nézett ki mintha ráköptek volna a cipőmre, max híg madársz*rnak tudnám még elképzelni vagy nem tudom...
De az a lényeg, hogy egyből letakarítottam nedves rongy segítségével, de mikor megszáradt egy sötét folt még mindig ott volt, aztán megint lemostam de egy kis szappant is használtam és még mindig megmarad az a rohadt folt...
Van valamilyen jó módszer vagy valami hatásos termék, amivel ilyen makacs foltokat ki lehet szedni az ilyen bőrből? Mert elég ocsmányul néz ki, hogy a cipő orrán ott díszeleg egy nagy sötét folt... :(
2014. dec. 30. 15:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!